Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Tova

“Hjertetøffel”, tøffel, dame (FØRPRIS 499,-), Grå

UDSALG
299,-
FARVE: Grey
STØRRELSE:
36
37
38
39
40
41
42

PRODUKTINFORMATIONERBruger: Dame 

Blød og komfortabel tøffel af 100 % merinould. Sål af ruskind. Holder dine fødder behageligt varme. Etisk handel - håndlavet i Mongoliet.

“Hjertetøflen” er en klassiker, produceret af den fineste merinould fra de mongolske stepper. Den sidder godt på foden og varmer omkring anklen. Sålen er af okseruskind og gør tøflen naturligt skridsikker. Den er et rent naturprodukt af uld og skind, som føles blødt og holder foden behagelig varm.

Vedligeholdelse: På grund af krympning anbefales vask ikke. Tøflen bør bankes eller støvsuges jævnligt. Pletter fjernes med en fugtig klud med opvaskemiddel.

Specifikationer:
- Naturprodukt
- 100 % merinould
- Varm og ventilerende
- Sål af okse-ruskind
- Håndlavet
- Etisk handel
- Findes i str. 36-42.
Vis mere
Til toppen