Handelsbetingelser

INDHOLD

 1. Generelt
 2. Levering og montering
 3. Priser
 4. Betaling
 5. Fortrydelsesret
 6. Reklamationer
 7. Personoplysninger
 8. Kontakt
 9. Privatliv
 10. Bilag 1

1. GENERELT

 1. Disse betingelser gælder for dit køb af varer og andre ydelser på XXLs hjemmeside www.xxl.dk
 2. Det er kun forbrugere, der kan købe varer og ydelser på XXLs hjemmeside www.xxl.dk, og ved bestilling af varer på www.xxl.dk bekræfter du, at du ikke køber varer som erhvervsdrivende eller med henblik på videresalg. Ønsker du at handle som erhvervsdrivende, bedes du kontakte vores kundeservice.
 3. XXL er ejet og drives af XXL Sports & Outdoor ApS, Hovedvejen 197, 2600 Glostrup. CVR-nr.: 37 42 61 56 - OBS BYTTE OG RETURVARE SKAL SENDE VORES LAGER - SE HVOR NEMT DU KAN BYTTE OG RETURNERE HER
 4. Såfremt du har købt blankvåben (knive mv.), og du har i sinde at bruge dette blank våbnet, til andet end anerkendelsesværdigt formål (jagt, fiskeri og lignende, er anerkendelsesværdigt formål) er det dit eget ansvar at søge de nødvendige tilladelser hos politiet. Hertil skal det oplyses, at vores lager ligger i Sverige, hvorfor indførelses tilladelse kan være nødvendigt, hvis du ikke skal anvende blank-våbnet til andet end et anerkendelsesværdige formål.​
 5. Hvis du bor i andet EU land, og gerne vil handle hos xxl.dk, så kontakt venligst vores kundeservice på kundeservice@xxl.dk, og de vil informere dig om, hvad der gælder for dette.

2. LEVERING OG MONTERING

 1. Levering
  1. Vi afsender din vare 1-5 dage efter du har modtaget din ordrebekræftelse, afhængig af varetypen, hvis ikke andet er anført ud fra den enkelte vare.
  2. Vær opmærksom på, at hvis du ikke er hjemme på det aftalte leveringstidspunkt, vil du have mulighed for én yderligere leveringsaftale. Hvis denne aftale ikke bliver overholdt, vil den næste levering blive betragtet som en ny ordre og leveringsomkostninger betales på ny.
  3. Hvis du har accepteret, at varen bliver stillet udenfor, ved din ejendom, anses varen for leveret, og du bærer risikoen i forhold til eventuelt tyveri, skade eller lignende.
  4. XXL leverer kun til Danmark, eksklusiv Grønland og Færøerne.

Ved forhold hvor det op- og ind bæring ikke er muligt forbeholder vi os ret til alene at levere til kantsten efter aftale med dig.

Bring er våres fragtselskab:

 • Køb til pakkeshop under 600,- opkræver vi 49,- i fragt
 • Køb til pakkeshop under 200,- opkræver vi 79,- i fragt
 • Køb til pakkeshop over 599,- er fragten gratis
 • Køb til hjemmelevering uanset beløb opkræver vi 99,- i fragt
 • Køb til hjemmelevering av cykler eller større produkter opkræver vi 199,-

3. PRISER

 1. Alle priser er angivet i danske kroner, inkl. moms..
 2. Vores priser opdateres løbende. Det er den gældende pris når du afgiver din bestilling, som du skal betale. De priser, der er angivet for de enkelte produkter på www.xxl.dk, er eksklusiv leveringsomkostninger.

4. BETALING

 1. For at handle på www.xxl.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du er under 18 år skal købet godkendes af en myndig person som er ansvarlig for køber.
 2. På www.xxl.dk kan du betale med VISA/Dankort, VISA Electron, VISA, Eurocard/MasterCard og Maestro. Der tages ikke gebyr ved betaling med betalingskort. Klarna "Køb nu - Betal senere" er en betalingsmåde, som giver dig mulighed for at betale 14 dage efter afsendelse af varerne, eller efter du har fået adgang til tjenesten/det digitale indhold. Klarna sender betalingsoplysningerne til dig i form af et indbetalingskort, så du kan betale direkte til dem. Klarna "Del op/Split op" - Du kan handle fra forskellige webshops og få en samlet faktura på dine køb. Fakturaen bliver altid sendt i slutningen af måneden med betalingsfrist i begyndelsen af måneden efter. Du kan vælge at betale beløbet over 6, 12 eller 24 måneder eller selv bestemme løbetid.
 3. Beløbet reserveres straks efter din ordre er afgivet og trækkes endeligt når din ordre afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt.
 4. Alle betalingstransaktioner gennemføres via det sikre betalingssystem Klarna. For yderligere information følg dette link: https://www.klarna.com/dk/kundeservice/sikkerhed
 5. Skulle der mod forventning være sket en trykfejl, opstå forsinkelse, eller være tale om restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at kontakte dig. Vi vil selvfølgelig altid forsøge at imødekomme en tilfredsstillende løsning for dig – f.eks. hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare.

5. FORTRYDELSESRET

 1. Du kan uden begrundelse træde tilbage (fortrydelsesret) fra den indgåede aftale inden fortrydelsesfristen. Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag, du har foretaget ordren.
 2. Kontakt oss på kundeservice@xxl.dk så vil du få tilsendt en returlabel på mail når du har gjort os opmærksom på, at du ønsker at fortryde dit køb.
 3. Du kan ikke fortryde dit køb ved at undlade at afhente din pakke på posthuset uden samtidigt at give os tydelig meddelelse om, at du fortryder købet før pakken er afsendt fra vores lager
 4. Fortrydelsesretten gælder ikke for følgende varer:
  1. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på.
 5. Returnering af varer
  1. Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, skal du afsende varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter den dag du har givet os meddelelse omkring din fortrydelse. Du er ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.
  2. Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede varen i en butik, men hvis varen er prøvet udover dette, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at der kan fratrækkes et beløb for værdiforringelsen.
  3. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering inklusiv den mulige tilbagelevering.
  4. Produkter der pga. deres art kun kan vælges som hjemmelevering og dermed ikke kan leveres med normal post, som f.eks. ski, cykler m.m, skal i tilfældet af returnering kontakte XXL kundeservice der vil informere Bring om returneringen. Efterfølgende vil Bring kontakte kunden med henblik på arrangering af opsamling.
  5. Varen anbefales returneret i original emballage. Manglende eller beskadiget original emballage medfører oftest en forringelse af varens handelsværdi.
  6. Adressen for tilbagelevering vil være oplyst på den udsendte returlabel. Returadresse: XXL SPORT & VILDMARK AB, Pilängsgatan 9, 70594 ÖREBRO, Sverige.
 6. Vores tilbagebetaling
  1. Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, vil vi tilbagebetale alle beløb modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af, at du har valgt en anden leveringsform end den billigste, vi tilbyder). Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Ved tilbagebetalingen anvender vi samme betalingsmiddel, som du har benyttet ved betalingen for varen.
  2. Vi vil tilbageholde tilbagebetalingen, indtil varen er modtaget retur og håndteret af din returnering er gennemført. Medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

6. REKLAMATIONER

 1. Når du handler på www.xxl.dk kan købelovens mangels regler finde anvendelse på varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
 2. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 3. Hvis du mener, at din vare har en fejl eller en mangel, bedes du kontakte vores kundeservice her. Når du henvender dig, skal du forklare, hvad fejlen eller manglen ved varen er.
 4. Du skal reklamere snarest muligt og altid inden for rimelig tid efter, at du er blevet opmærksom på fejlen eller manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 5. Er reklamationen berettiget refunderer vi dine fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse.
 6. Adresse der er beskrevet på din returlabel. Vedlæg en kopi af din faktura. Returlabelen kan du få tilsendt fra vores kundeservice.
 7. Oplysning om klagemuligheder
  1. Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på e-mail kundeservice@xxl.dk
   1. Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning kan du klage til Center for Klageløsning, Toldboden 2, 8800 Viborg, naevneneshus.dk.
  2. EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kundeservice@xxl.dk.

7. PERSONOPLYSNINGER

 1. Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig (herunder navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, e-mailadresse og oplysninger om dine køb), for at kunne opfylde aftalen med dig, og for at kunne efterkomme dine eventuelle anmodninger om nyhedsbreve. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand, medmindre vi er berettiget hertil (f.eks. Klarna der behandler vores betalinger). Al behandling og videregivelse af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven.
 2. Den dataansvarlige er XXL Sports & Outdoor ApS, Hovedvejen 197, 2600 Glostrup, og du kan ved henvendelse hertil få oplysninger om, hvad der er registreret om dig. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år i overensstemmelse med bogføringsloven.
 3. Som registreret hos os, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Kundeservice@xxl.dk.

8. KONTAKT

 1. Vedrører din henvendelse køb på www.xxl.dk, bedes du kontakte vores kundeservice her.
 2. BEMÆRK at alle retur og bytte varer skal sende til vores lager i Sverige. Dette kan du gør uden omkostninger hvis du anvender den returlabel, som du modtager på mail om du kontakte vores kundeservice på kundeservice@xxl.dk. Adressen til vores lager i Sverige er:
  XXL SPORT & VILDMARK AB
  Pilängsgatan 9
  70227 Örebro, Sweden
 3. Hvis du ønsker at kontakte XXL Sports & Outdoor ApS hovedkontor, kan du kontakte os på

CVR: 37426156
XXL Sports & Outdoor ApS
Hovedvejen 197
2600 Glostrup

OBS BYTTE OG RETURVARE SKAL SENDE VORES LAGER - SE HVOR NEMT DU KAN BYTTE OG RETURNERE HER

E-mail: kundeservice@xxl.dk

PERSONDATABESKYTTELSE

De følgende oplysninger har til formål at informere dig som kunde om, hvilke oplysninger der indsamles på vores hjemmeside (xxl.dk), og hvordan disse oplysninger anvendes. Dit privatliv er vigtigt for XXL, og XXL overholder de regler for behandling af personoplysninger, som til enhver tid gældende, herunder databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen (GDPR).

Samtykke

Bemærk, at enkelte personoplysninger behandles på grundlag af samtykke, såsom markedsføring, herunder nyhedsbreve og kommunikation. Ved at tilmelde dig nyhedsbreve, giver du samtykke til en sådan behandling af dine personoplysninger. Se nedenfor, hvordan dine personoplysninger vil blive behandlet i denne sammenhæng.

Oplysninger som bliver indsamlet

XXL indsamler personoplysninger, når du tilmelder dig at modtage tilbud fra os via e-mail og/eller SMS, registrerer salgsordrer i vores varehuse, gennemfører køb på xxl.dk, opretter dig som bruger under ”Mine sider” og/eller deltager i konkurrencer afholdt af XXL. Vi indhenter også oplysninger om din brug af vore hjemmesider via cookies. Du kan læse mere om cookies, og om hvilke cookies vi benytter her.

De oplysninger, som XXL indhenter og behandler, er følgende: navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, i nogle tilfælde beder vi om fødselsdato og din accept til at anvende oplysningerne til markedsføring, herunder nyhedsbreve på e-mail/SMS og andre former for direkte markedsføring, samt kommunikation på sociale medier, som du har accepteret ved kontakt med os. Vi vil også kunne bruge dine personoplysninger til direkte markedsføring til dig på Internettet og sociale medier som fx Facebook og Google.

I nogle tilfælde vil der også kunne indhentes oplysninger fra tredjemand i forbindelse med, blandt andet, kvalitetssikring af personoplysningerne.

Hvordan XXL benytter – og hvem kan benytte dine personoplysninger

XXL benytter alene oplysningerne til markedsføringsformål eller i forbindelse med køb foretaget hos XXL (både gennem vores onlinebutik og i vore fysiske butikker). XXL indsamler oplysninger, så vi kan give vores kunder relevante tilbud, som passer til kundens interesseområder. Derudover vil oplysningerne blive brugt til at sikre en god kundeoplevelse på vores hjemmeside xxl.dk

XXL Sports & Outdoor ApS, CVR.nr. 37426156, er dataansvarlig for behandling af de personlysninger, der behandles. XXL vil ikke sælge eller videregive dine personoplysninger til tredjeparter – hvilket betyder, at du ikke vil blive tilsendt information fra andre selskaber end os, på baggrund af dine oplysninger. XXL benytter samarbejdspartnere og tredjeparter til at behandle og opbevare oplysninger samt til markedsføring på vegne af XXL.

Behandlingen af ​​personoplysninger, som vi udfører, finder sted inden for EU / EØS-området, undtagen når vi behandler dine personoplysninger til udsendelse af nyhedsbreve. Her bruger vi en leverandør i USA, SendGrid Inc. Vores leverandør bruger EU's standardaftaler til overførsel til USA. Dette betyder, at dine personlige oplysninger lige så godt er beskyttet af vores leverandør, som når de behandles i EU / EØS. Behandlingen af personoplysninger vil enten være baseret på opfyldelsen af en kontrakt, såfremt vi skal indgå eller opfylde en kontrakt med dig, eller på grundlag af samtykke (såsom markedsføring og nyhedsbreve) eller opfyldelse af retlige forpligter, som XXL er pålagt, såsom bogføring mv. Personoplysningerne vil blive opbevaret, så længe de er nødvendige til det formål, som oplysningerne er indsamlet til. Dette betyder, at personoplysninger til markedsføring slettes, når du afmelder nyhedsbreve eller trækker dit samtykke tilbage. Personoplysninger vedrørende salg eller aftaler, som du har indgået med os, slettes når aftalen er opfyldt og alle forpligtelser i henhold til aftaleforholdet er opfyldt. Personoplysninger vedrørende XXL’s opfyldelse af retslige forpligtelser vil blive slettet, så snart disse forpligtelser er opfyldt. Du er ikke forpligtet til at afgive personoplysninger til XXL, men dette kan være en forudsætning for at modtage varer og tjenester. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til behandling af personoplysninger til markedsføring tilbage. Den nemmeste måde at gøre dette på, er at afmelde nyhedsbrevet ved at følge linket, som er indsat nederste i hvert enkelt nyhedsbrev. Du kan også ændre og se dine personoplysninger, samt trække dit samtykke tilbage under ”mine sider”. Du har ret til at klage over behandlingen af dine personoplysninger til Datatilsynet, se mere på www.datatilsynet.dk

Kontakt os Såfremt du har spørgsmål om, ønsker indsigt i eller vil slette de personoplysninger, som vi opbevarer om dig, skal du blot kontakte vores kundeservice via e-mail til kundeservice@xxl.dk.

Bilag 1

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til [XXL Sports & Outdoor ApS, Hovedvejen 197, 2600 Glostrup | kundeservice@xxl.dk]:

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges

close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår