Privatliv og datasikkerhed

Behandling af persondata i XXL Sport & Outdoor ApS
Senest revideret 04.09.2018

XXL er forpligtet til at beskytte informationssikkerheden hos vores kunder og håndtere alle personlige oplysninger på en sikker og krypteret måde. Vi sælger ikke, videresælger eller udveksler personlige oplysninger til tredjepart.

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på kundeservice via e-mail.

1. Hvorfor indsamler vi personlige oplysninger, og hvilke oplysninger indsamler vi

Vi indsamler og behandler dine personlige oplysninger til forskellige formål, afhængigt af hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med dig. Vi indsamler følgende personlige oplysninger til de formål, der er angivet her:

• Registrering af salgsordren i butik. Navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse. Behandlingen sker på baggrund af købsaftalen med dig.

• Afsluttet køb i vores webshop. Navn, adresse, telefonnummer, email adresse, fødselsdato. Behandlingen sker på baggrund af købsaftalen med dig.

• Opret og administrer brugere på "Mine sider". Navn, adresse, telefonnummer, email adresse, fødselsdato. Behandlingen sker på baggrund af brugeraftalen med dig.

• Sende nyhedsbreve, tilbud og information. Navn, adresse, telefonnummer, email adresse, fødselsdato. Behandlingen sker på baggrund af dit samtykke.

• Sende personlige tilbud, markedsføring og reklame via SMS, email, internet og sociale medier. Navn, adresse, telefonnummer, email adresse, fødselsdato, adfærdsmæssige data fra xxl.dk, tidligere købshistorik hos XXL. Behandlingen sker på baggrund af dit samtykke.

• Deltage i konkurrencer i XXL regi. Navn, adresse, telefonnummer, email adresse, fødselsdato. Behandlingen sker på baggrund af dit samtykke.

• Svare på forespørgsler til kundeservice. Navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse og eventuelle personlige oplysninger, der måtte følge af henvendelsen. Behandlingen sker på grundlag af en interesseafvejning. Vi har vurderet at dette ofte er nødvendigt for at hjælpe kunden med spørgsmålene.

• Sørge for gode kundeoplevelser på webshoppen ved hjælp af cookies. Behandlingen af dine personlige oplysninger er baseret på interessehensyn. Vi har overvejet, at dette er nødvendigt for at tilpasse og udvikle vores webshop for at tilbyde vores kunder den bedste service.

• Registrering og opbevaring af personoplysninger i overensstemmelse med våbenloven. Navn, dato, informationstilladelse, våben og ammunition. Indsamlingen foregår på grundlag af en juridisk forpligtelse.

2. Udlevering af personlige oplysninger til andre

Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, medmindre der er et retsgrundlag for et sådan oplysning. Eksempler på et sådant grundlag vil typisk være på et udtrykkeligt samtykke fra dig eller et retslig dokument, der pålægger os at udlevere oplysningerne.

Når du har accepteret at modtage personlige og salgsfremmende tilbud fra XXL via SMS, e-mail, internet og sociale medier, vil XXL udlevere personlige oplysninger til dette formål, til vores samarbejdspartnere. XXL bruger databehandlere til at behandle personlige oplysninger på vores vegne. I sådanne tilfælde har vi indgået aftaler med datatjenesteudbyderne for at sikre informationssikkerheden på alle stadier i processen.

Vi bruger følgende databehandlere fra i dag:

Revide AB. Profildata (Navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse, fødselsdato) - bruges til at spore og vedligeholde dine oplysninger på tværs af XXLs platforme (Eks. "Min side")

Hano AS. Profildata (Navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse) - bruges til at håndtere serviceanmodninger i XXL's varehuse

SuperOffice AS. Profildata (Navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse) - bruges til at håndtere online kundeserviceforespørgsler

Consignor. Profildata (Navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse) - bruges til at håndtere leveringsanmodninger

SendGrid Inc. Kontaktoplysninger, e-mail eller telefon - bruges til at behandle afsendelse af reklamekampagner og nyhedsbreve

Google Analytics. Vi bruger dette til blandt andet at se, hvor vores brugere kommer fra, hvor ofte de besøger vores websted og hvor trafikken kommer fra.

Behandlingen af ​​personoplysninger, som vi udfører, finder sted inden for EU / EØS-området, undtagen når vi behandler dine personoplysninger til udsendelse af nyhedsbreve. Her bruger vi en leverandør i USA, SendGrid Inc. Vores leverandør bruger EU's standardaftaler til overførsel til USA. Dette betyder, at dine personlige oplysninger lige så godt er beskyttet af vores leverandør, som når de behandles i EU / EØS.

3. Lagringstid

Vi gemmer dine personlige oplysninger hos os så længe som nødvendigt til det formål, som de personlige oplysninger blev indsamlet.

Det betyder for eksempel, at personlige data, som vi behandler på grundlag af dit samtykke, slettes, hvis du trækker dit samtykke tilbage. Personlige oplysninger, som vi behandler i forbindelse med den købsaftale, du har med os, slettes, når aftalen er opfyldt, og alle forpligtelser i henhold til aftalen er opfyldt. Personlige data vedrørende XXL's opfyldelse af lovmæssige forpligtelser udgår, så snart de juridiske forpligtelser er opfyldt, såsom pligt til at føre regnskaber eller pligt for forhandlerne til at føre journaler under våbenbestemmelserne.

4. Dine rettigheder, når vi registrerer personlige oplysninger om dig

Du har ret til at kræve indsigt, korrektion eller sletning af de personlige oplysninger vi behandler om dig. Du har også ret til at kræve begrænset behandling, indsigelse mod behandling og krav på retten til dataoverførsel. Du kan læse mere om indholdet af disse rettigheder på Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk.

For at gøre brug af dine rettigheder bedes du kontakte os på kundeservice via e-mail til kundeservice@xxl.dk. Du kan også til enhver tid ændre dine oplysninger på din personlige side: https://www.xxl.dk/login

Vi besvarer din henvendelse til os hurtigst muligt og senest inden 30 dage.

Du kan til enhver tid inddrage dit samtykke til at behandle personlige oplysninger. Den nemmeste måde at gøre dette på er at følge linket, der er inkluderet i bunden af hvert nyhedsbrev. Du kan også ændre og se dine personlige oplysninger på "Mine sider" og trække dit samtykke tilbage her.

Vi vil bede dig om at bekræfte din identitet eller give yderligere oplysninger, før vi giver dig mulighed at udøve de nævnte rettigheder overfor os. Det beder vi dig om, for at være sikker på at vi kun giver adgang til dine personlige oplysninger til netop dig. Og ikke til en der udgiver sig for at være dig.

5. Klage Du er ikke forpligtet til at udlevere dine personlige oplysninger til XXL, men for at modtage varer og tjenesteydelser fra XXL, som beskrevet under punkt 1, er behandlingen af dine personlige oplysninger en nødvendig forudsætning.

Hvis du mener, at vores behandling af personoplysninger ikke stemmer overens med det, vi har beskrevet her, eller hvis du mener vi overtræder lovgivningen om beskyttelse af personlige oplysninger, kan du appellere til Datatilsynet.

For mere information herom kan du besøge Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk

close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk