Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Fri fragt, og 365 dages gratis retur! VI tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Suunto

Spartan Trainer Steel HR, multisportsur med pulsmåler

2.400,-
FARVE: Gold
STØRRELSE:
STD
FRI FRAGT*, BYTTE OG RETUR
365 dages bytte & retur
Spartan Trainer Steel HR, multisportsur med pulsmåler
Spartan Trainer Steel HR, multisportsur med pulsmåler
Spartan Trainer Steel HR, multisportsur med pulsmåler

PRODUKTINFORMATIONER

Multisportsur med måling af puls direkte på håndleddet. Indbygget GPS måler hastighed, tempo, afstand og højdemeter. Tyndt, let ur til aktive sportsudøvere. Vægt 56 g.

Spartan Trainer er et multisportsur med 80 forhåndsindstillede sportsmodusser for en hvilken som helst sport, når som helst. Uret er slankt og let, et GPS-ur til aktive sportsentusiaster.

GPS-navigationen har breadcrumb-visning, som gør det nemt at opdage nye ruter og steder samt finde vej hjem. Det har sportsspecifik skærmopsætning til cykling, løb og svømning med visning af relevante data.

Spartan Trainer er betydeligt mindre end de andre ure i Spartan-serien, men leverer gode, alsidige træningsfunktioner og måling af puls på håndleddet.

Tilpassede sportsmodi med grafer og automatiske runder. Lav intervaller på uret, og følg vejledningen på skærmen. Få indkommende opkald, sms og kalenderadvarsler til uret.

Spartan har klare og enkle farvediagrammer, som giver dig tilbagemeldinger og opsummeringer 24/7. Uret måler skridt, kalorier og søvn 24/7. Det har også daglige mål for skridt og kalorier.

Et ideelt ur til alsidig træning ude og inde.

Specifikationer:
- Glas: Polyamid
- Rem: Silikone
- Batterilevetid: Op til 10 timer med bedste GPS-nøjagtighed, op til 30 timer med strømbesparelse, 14 dages batterilevetid i tidsmodus
- Vandtæt: Ned til 50 m
- 46 x 46 x 15,7 mm
- Vægt: 56 gram
Vis mere
Til toppen