Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Pool 12

Easy Rider 2 belly boat , Grå

1.799,-
FARVE: NA
STØRRELSE:
Onesize

PRODUKTINFORMATIONER

 Belly Boat, som flyderingen også kaldes, er forsynet med 2 banan-formede hovedluftkamre. Flyderingen har to seperate pontoner, hvor der er 4 kamre + 2 i sædet (sæde og ryg). Sædet er oppustelig og dette øger ikke kun komforten, men gør også at man sidder højere og med en noget bedre fiskestilling end i andre og mere billigere flyderinge. Desuden har flyderingen et justerbart ryglæn og en god stor opbevaringslomme.

Vis mere
Til toppen