Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Non-Stop Dogwear

Ly, sovepose til hund, Blå

899,-
FARVE: blue
STØRRELSE:
S
M
L

PRODUKTINFORMATIONER

Sovepose til hunden, så den kan få den varme og beskyttelse, den har brug for, uanset om det er under en pause, i teltet eller i snehulen.

Posen er i to dele – en underdel og en overdel, som lynes sammen med en solid lynlås. På denne måde kan du åbne soveposen så meget, det er nødvendigt for at lægge hunden til rette, eller bare bruge underdelen alene som en seng til hunden.

Overdelen har også en lynlås, som kan åbnes, så hunden kan have hovedet ude af den, så den får luft og bevægelsesfrihed.

Underdelen har god polstring og isolerer godt, så det er blødt og behageligt for hunden at ligge i den. Ydermaterialet er meget slidstærkt og vandafvisende. Overdelen har yderstof af Rip-Stop-materiale.
Vis mere
Til toppen