Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Zeiss

Conquest V4 3-12 x 45, kikkertsigte, Grå

6.999,-
FARVE: Riflescope
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Let og funktionelt kikkertsigte med 4 x zoom og trådkors i 2. billedplan. Høj lysgennemgang giver skarpe billeder med god kontrast. Vægt: 516 g

Conquest V4 er et let og funktionelt kikkertsigte i høj kvalitet, og med 3-12 x 44 forstørrelse dækker sigtet de fleste brugssituationer. Modellen har lukkede justeringstårne for ekstra beskyttelse under krævende forhold.

T* light-coatning sørger for 90 % lysgennemgang til øjet, og det giver skarpe billeder og god kontrast – også i dårlige lysforhold. Dette giver også god opløsning af sigtebilledet og målet, uanset hvilken forstørrelse du benytter.

LotuTech® linsebeskyttelse forhindrer, at smuds og fugt sætter sig på linserne og forstyrrer sigtebilledet. Sigtets funktioner er nemme at betjene uanset vejrforhold, også med handsker eller vanter.

Z-PLEX #20-trådkorset i 2. billedplan er ikke belyst, men ekstremt tyndt. Det optager ikke unødig megen plads i sigtebilledet, og det gør det nemmere at bevare fokus på detaljer i dagslys eller let dis.

Specifikationer:
- Forstørrelse: 3 - 12 x
- Zoom: 4x
- Udgangspupil: 8,9 - 3,7 mm
- Trådkors: Z-Plex #20
- Trådkors på 2. billedplan: JA
- Synsfelt v/100 m: 11,5 - 2,9 m
- Lysgennemgang: 90 %
- Belyst trådkors: Nej
- Justering pr. klik ved 100 m: 0,7 cm
- Mellemrørsdiameter: 30 mm
- Lotutec: JA
- Nitrogenfyldt: JA
- Vandtæt: 400 bar
- Længde: 350 mm
- Vægt: 516 g

Øvrige detaljer:
- Vandtæt 400 bar, 3,9 meter i 2 timer
Vis mere
Til toppen