Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
XXL

XXL ski bag, skibetræk med hjul, to par alpinski m/stave (FØRPRIS 499,-), Sort

499,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
One size

PRODUKTINFORMATIONER

God polstret og ekstremt solidt skibetræk til to par alpinski med stave. Materialet er det samme som i vores ekstremt solide, gummierede duffelbags, robust og vandtæt. Skibetrækket har polstring i alle vægge og solide rullehjul af gummi for sikker og nem transport til og fra f.eks. lufthavnen. I overgangen fra hjulene er der på undersiden monteret to glideskinner, så tasken også nemt kan transporteres på rulletrapper og trapper, uden at selve betrækket slides.

Dobbelt skulderstrop og tre bærestropper i nylon/cordura giver flere bære-/rullemuligheder. Skulderstropperne er skråmonteret for bedre holdbarhed. Udvendige strammestropper gør det muligt at komprimere tasken en del. Der er desuden en visitkortholder til mærkning på ydersiden.

Indvendigt har skibetrækket velcrostropper, som holder både ski og stave godt på plads, og en afstivningsplade, som letter håndteringen og giver ekstra styrke. Skibetrækket lukkes med en meget solid og låsbar lynlås.

Egenskaber:
- Helpolstret
- Meget robust og vandtæt gummieret yderstof
- Bærehåndtag bagpå, foran og på midten
- Dobbelt skulderstrop med velcromuffe til samling
- Ekstremt solide gummihjul
- Glideskinner til trapper og fortovskanter
- Forstærknings-/afstivningsplade nederst
- Kompressionsstropper udvendigt
- Indvendige velcrostropper til ski og stave
- Meget solid, låsbar lynlås

Specifikationer:
- Materialer: 100 % 600D polyester, PU-belagt, glideskinner i plast
- Størrelse: 39 x 190 cm
- Hjuldiameter: 10 cm
Vis mere
Til toppen