Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Wahoo

ELEMNT Bolt GPS, cykelcomputer

1.576,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Aerodynamisk designet cykelcomputer med GPS og skærm med høj kontrast, med Bluetooth og ANT+-tilslutning. Indtil 50 % lavere luftmodstand end konkurrenterne.

ELEMNT Bolt er den første cykelcomputer med GPS, som er konstrueret til at modvirke luftmodstand. Den lave luftmodstand har i test givet en tidsreduktion på 12,6 sekunder på en 40 kilometer lang strækning.

Kombinerer storebror ELEMNTs enkle og kraftige egenskaber i en form, som forlænger cyklens aerodynamiske design. Giver hurtig og tydelig oversigt over aktiviteter og samtaler, SMS og e-mails takket være LED'er af samme type som på ELEMNT samt en 2,2 tommers skærm med høj kontrast.

ELEMNT Bolt har integreret understøttelse af WiFi, ANT+ og Bluetooth. Alle datafelter og -sider kan tilpasses i ELEMNT Companion-appen, som findes til både iOS og Android. Appen har også automatisk tilslutning.

Bolt leveres med præinstalleret verdenskort. Integreres også trådløst med populære platforme, som f.eks. Strava Live Segments, Best Bike Split Race Plans og Ride With GPS.

Specifikationer:
- Størrelse: 7,5 x 4,7 x 2,2 cm
- Skærmstørrelse: 5,6 cm
- Skærmtype: Baggrundsbelyst skærm med høj kontrast
- Beslag: Integreret, med to monteringsmuligheder
- Tilslutninger: ANT+, Bluetooth og WiFi
- Barometrisk højdemåler: Ja. Giver nøjagtige højdedata og procentuel hældning
- App-kompatibilitet: Strava m.fl.
- Vægt: 63 gram
- Batteritid: 15 timer (opladeligt)
- Vandtæt: Ja, IPX7
- Tåler stød: Ja
- OS-kompatibilitet: iOS og Android
Vis mere
Til toppen