Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
USWE

USWE Elite 1,5 L bladder 19, drikkeblære, Blå

249,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
2L

PRODUKTINFORMATIONER

Drikkeblære som nemt kan vendes for lettest mulig rengøring og bedste hygiejne. Patenteret, stor åbning for hurtig rengøring, nem påfyldning og sikker lukning.

Elite 1,5 L bladder er konstrueret af 0,25 mm tykt TPU (termoplastisk polyuretan) for overlegen holdbarhed og fleksibilitet. Den patenterede skubbeåbning er hurtig at åbne og lukke. Alle sømmene er RF-svejsede, hele konstruktionen er både BPA- og PVC-fri, og blæren kan vaskes i opvaskemaskine. Materialet er desuden modstandsdygtigt over for svamp.

For at rengøre drikkebeholderen er det blot at åbne lukkesystemet, vende, og vaske godt med sæbe og vand. Den bedste måde at pleje den på er at rengøre den grundigt efter brug og lade den tørre helt.

Højdepunkter:
- Materiale: TPU (termoplastisk polyuretan)
- Inkluderet: 45 graders bideventil, Plug-n-Play, drikkeslange og genbrugelig blære
- Godkendelser: Materialerne er FDA- og EU-godkendte
- Volumen: 1,5 liter
Vis mere
Til toppen