Journey 30, snesko, Multicolor

2.299,-

Journey 30, snesko, Multicolor

2.299,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Snesko til lange vinterture. Lette, med kraftige gribekløer som sidder godt i sneen. Hælløfter giver ekstra komfort i stejlt og ujævnt terræn. Vægt: 1,9 kg.

Tubbs Journey 30 er den optimale snesko til lange vinterture, den er let og har kraftige gribekløer, som sidder godt i sneen.

Journey er forsynet med kraftige Cobra™-gribekløer foran og Tubbs Heel Crampon bag til.

Gribekløerne fungerer som crampon og sørger for, at sneskoene griber godt fast i sneen. De fungerer godt, selv i stejlt og ujævnt terræn.

Journey 30 er også forsynet med hælløfter, som kan vippes op efter behov.

Løfteren sørger for, at du ikke træder helt ned på sneskoen, noget som aflaster læggene, og giver øget stabilitet og kontrol når man går opad i stejlt terræn.

180™ EZ-bindingen har en letbetjent og brugervenlig løsne- og strammemekanisme. Derfor kan sneskoen nem tages på og af – også med kolde fingre.

Historien om Tubbs går helt tilbage til 1906 i byen Norway i USA, hvor Walter F. Tubbs begyndte at lave snesko. Fra at være lavet af hvidt asketræ laves sneskoene nu i robust aluminium og kompositmateriale, der løbende bliver designet stadig bliver mere innovativt. Mærket Tubbs har været en pioner inden for den amerikanske sneskoindustri og er fortsat en af de førende i branchen.

Specifikationer:
- Størrelse: 30" - Vægt: 1,9 kg pr. par
- Bæreevne: 70-100 kg
- Binding: 180™ EZ
- Klatrejern foran: Cobra™ Toe Crampon
- Klatrejern bag til: Tubbs Heel Crampon
close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

close icon

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår