Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Tubbs

Flex VRT XL 29, snesko, Grå

2.999,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
28

PRODUKTINFORMATIONER

Allroundsnesko med ekstremt kraftigt klatrejern og fleksibel bagramme. Let og stabil binding med hælløft og Boa®-lukkesystem. Vægt pr. par: 2,3 kg.

FLEX VRT er en fleksibel snesko, som passer fint til ture og træning, når du ikke har behov for at bære en stor og tung rygsæk.

Sneskoen er forsynet med ekstremt kraftig klatrejern og traction rails, som giver et overlegent fæste på hårdt og stejlt underlag. Klatrejernet har rotationsbegrænsning, som nedsætter risikoen for at ramme skinnebenet med sneskoen, når du bevæger dig i høj fart.

Den fleksible bagramme absorberer stød, når du går, og giver en meget behagelig følelse når det går nedad – både i hårdt og blødt føre.

Sneskoen har en bekvem og stabil DynamicFit™-binding med Boa®-lukkesystem, som omfavner foden og giver en jævn fordeling af trykket. Lukkesystemet sørger for, at sneskoen er nem at tage på og af. I stejlt terræn kan hælløfteren bruges til at aflaste lægmuskler og akillessenen.

Topkarakter i bladet JEGER dec. 2018
Specifikationer:
- Størrelse: 28 (XL) 8
- Mål: 20 x 71 cm
- Vægt pr. par: 2,3 kg
- Binding: DynamicFit®
- Frontklo: Viper™ 2.0 karbonstål
- Hælløft: ActiveLift™ 19 grader

Øvrige detaljer:
- Bæreevne: Op til 100 kg
Vis mere
Til toppen