Flex Mnt M 24, snesko, BLACK

2.899,-

Produktbeskrivelse Arrow-down Created with Sketch.
Snesko til dagsture, topture og træning. Sneskoen er udstyret med kraftigt klatrejern, som opfylder de fleste behov. Binding med Boa-snøresystem. Vægt: 2 kg.

Flex MNT 24 fra Tubbs er en snesko til dagsture, topture og træning.

Sneskoen er udstyret med kraftigt Viper™ 2.0-klatrejern produceret af karbonstål, som sikrer godt fæste på varieret underlag.

Flex MTN 24 har Custom Wrap™-binding med BOA®-snøresystem, som er nemt at betjene – selv med handsker. Teknologien sørger for, at bindingen sidder optimalt på foden og fordeler trykket jævnt over fodtøjet, noget som giver god komfort.

Flex Tail™-teknologien sørger for, at sneskoens bagramme bøjer sig, når du går, noget som dæmper trinnet og giver en blød følelse på hård sne og ved kørsel nedad.

Historien om Tubbs går helt tilbage til 1906 i byen Norway i USA, hvor Walter F. Tubbs begyndte at lave snesko. Fra at være lavet af hvidt asketræ laves sneskoene nu i robust aluminium og kompositmateriale, der løbende bliver designet stadig bliver mere innovativt. Mærket Tubbs har været en pioner inden for den amerikanske sneskoindustri og er fortsat en af de førende i branchen.

Specifikationer:
- Vægt: 2 kg
- Størrelse: 24" - Bæreevne: 55-91 kg
- Crampons: Viper™ 2.0 Toe Crampon
- Binding: Custom Wrap™ BOA®
- Ramme og dug: Torsion Deck™, Flex Tail™
Close Created with Sketch.

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

Close Created with Sketch.

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår