Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI

Titanium 2, bandyskøjter, junior

999,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
EE 3/35
EE 4/36,5
EE 5/38,5

PRODUKTINFORMATIONER

Bekvem bandyskøjte af formet EPP-skum som former sig godt efter foden. SpeedBlade-blad som giver høj fart på isen og ekstra god holdbarhed.
 
Komforten ved vrist og forfod er meget god takket være et 7 mm tykt filtmateriale, som desuden giver en god beskyttelse ved snøringen. Vristpolstring af memory-skum for perfekt pasform. 
 
Disse bandyskøjter har en ventilerende ydersål af komposit og en rar indersål, som former sig efter foden. Skinneholderne er høje, som betyder, at du kan komme dybere ned i svingene og opnå en højere fart. Det lange blad har en god holdbarhed og er tilpasset en kørestil med høj fart og hurtige vendinger. 
 
Specifikationer:
- Materiale, skal: Surlyn®
- Materiale, kerne: EPP-skum
- Materiale, indlæg: Mikrofiber
- Materiale, ydersål: Komposit
- Materiale, vristpolstring: Poron memory-skum
- 7 mm filtpløs
- Skinneholder: SpeedBlade 4.0
- Blad: SpeedBlade Bandy Runner
Vis mere
Til toppen