Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

Tag børnene med til træning med en multisportstrailer

Thule_ChariotLite_LS_Malmo_Landscape.jpg

 

Vil du have barnet med på joggingturen? Eller cykle en tur, og så have en trailer du kan trille, når du kommer frem? Så er en multisportstrailer et glimrende valg.

En multisportstrailer er en smart investering, hvis du ønsker én trailer, der kan anvendes til mange aktiviteter.

Er du en aktiv forælder, får du med en multisportstrailer mulighed for at tage dit barn med dig, når du træner eller tager på tur, så I sammen kan få gode oplevelser. 

Let og funktionel multisportstrailer fra Thule

Thule Chariot Lite 1 er et godt valg til dig, som ønsker en praktisk og komfortabel letvægtstrailer. Chariot Lite egner sig lige godt til cykling, løb og spadsereture samt andre daglige aktiviteter. Multisportstraileren har affjedring, som betyder, at den er komfortabel at sidde i for barnet og at skubbe eller trække for dig, som er forælder.

Thule VersaWing-systemet gør det nemt og hurtigt at skifte om og ændre traileren til de forskellige aktiviteter.

Godt at tænke på ved valg af multisportstrailer

En sammenklappelig trailer kan være en stor fordel, både af hensyn til at få den med i bilen, og fordi den fylder mindre ved opbevaring.

Vælg en trailer, som er afprøvet forsvarligt, så du ved, at den er tryg og sikker. Multisportstraileren udsættes for lidt af hvert under brug, og det er vigtigt, at den er lavet, så den kan tåle det.

Tænk også på komforten. Sidder dit barn godt i traileren, så det får en god oplevelse?

 

Guides, Tips & Råd
Til toppen