Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Tile

Tile Style 1-pak, elektronisk sporingsbrik

198,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Hold nemt styr på sportsudstyr, rygsække og andet med denne elektroniske sporingsbrik. Bluetooth for nem sporing via gratis app. Vægt 11 gram.

Tile Style er en af de kraftigste sporingsbrikker fra Tile, med op til 60 meters rækkevidde – dobbelt så meget som Tile Mate. Style har et lækkert design, som gør, at den matcher designertasker og dyrere ejendele.

Via Tile-appen (gratis) kan du se seneste placering, få genstanden til at bippe eller koble den tabte genstand til verdens største mistet/fundet-fælleskab. Så vil søgningen kunne gøres af alle andre brugere, som anonymt kan sende et eventuelt fund til din mobil.

Du kan også trykke to gange på Tile Style, så vil den få mobilen til at ringe – selv om lyden på mobilen er slukket. Smart, når du ikke kan finde telefonen! Du kan også logge ind på Tiles webside og se din mobil på et kort, eller få den til at ringe.

Tile er helt vedligeholdelsesfri, og batteriet varer normalt i op til et år.

Specifikationer:
- Bluetooth®-rækkevidde: Indtil 60 m
- Antal brikker i pakken: 1
- Vand- og støvafvisende: Ja, iht. IP68-standarden. Vandtæt i op til 30 minutter på indtil 1,5 m dybde.
- Miljøvenlig: 99 % genanvendelig
- Størrelse: 37,5 x 37,5 x 5,9 mm
- Batteriets levetid: Op til 1 år
- Vægt: 11 gram

Vis mere
{PRODUCT-IMAGE-ALT}

{BRAND-NAME}

{PRODUCT-NAME}

Læs mere

{PRODUCT-NAME}

{PRODUCT-DESCRIPTION0}
{FORMATTED-PRICE}
Til toppen