Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Ticket To The Moon

Single Hengekøye (FØRPRIS 349,-)

Tilbud lige nu!
249,-
FARVE: Blue-Turquoise
STØRRELSE:
Single

PRODUKTINFORMATIONER

Den er ikke bare fed at ligge i – det er også fedt at hænge den op! Moon Hammock Express Setting Bag er helt genial. Al montering sker – bogstaveligt talt – i en håndevending. Med den kommer du hurtigt ind i komfortzonen. Moon Hammocken leveres i en halvemåneformet produktpakke. Der er lomme på hængekøjen, du kan pakke hængekøjen sammen i. Moon Hammock single er helt fin, når du ligger i den alene. Her har du har en fin ekstraseng til balkonen i sommervarmen. Hængekøjen er fremstillet i samme type nylon, der bruges i faldskærme og er af fantastisk kvalitet. Stoffet tåler væde og tørrer hurtigt. Ophængskrogene er af rustfrit stål.
Vis mere
Til toppen