Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Talbot-Torro

Speed 4400, speed-badmintonsæt, Grå

399,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Sæt til at spille speed-badminton (også kaldet speedminton) med. Indeholder to ketsjere og tre bolde samt en smidig taske til at opbevare dem i.

Speedbadminton er et noget hurtigere spil end almindelig badminton, med den fordel at det også kan spilles, når det blæser lidt, fordi boldene er noget tungere. Det spilles uden net, som også gør det nemt at spille.

Speed 4400 indeholder to ketsjere fremstillet af aluminium, som er udmærkede til nybegyndere. De tre bolde er Aerospeed-bolde, heraf to Racer og en Starter.

Specifikationer, bat:
- Længde: 54,5 cm
- Rammeprofil: 17,3 mm
- Vægt: 165 g

Øvrige detaljer:
- Tre Aerospeed Speedminton-bolde (to Racer og en Starter)
- Transporttaske

Vis mere
Til toppen