Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Tacx

Tacx Flux interactiv smart T2900 BLACK, Grå

Tilbud lige nu!
3.999,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
60 x 52 x 26

PRODUKTINFORMATIONER

Kompakt og realistisk, interaktiv og direkte drevet cykelrulle, der er vedligeholdelsesfri. Bluetooth® Smart- og ANT+ (FE-C)-elektronik. 7 kg svinghjul.

Den hurtige respons fra Smart-elektronik og 7 kg svinghjul overfører de mindste svingninger i modstand direkte og præcist til benene. Kombinationen af direkte drevet teknologi og elektrobremse giver en rulle, som er let at stille op. Giver op til 1500 watt og simulerer 10% stigning realistisk. De indre dele af Flux er nøje udvalgt for at minimere lydniveauet og muliggøre en enkel, automatisk kalibreringsproces, der skal sikre stor nøjagtighed, med op til kun 3% afvigelse.

Flux er designet til optimal brugervenlighed. Du fjerner bare cyklens baghjul, monterer cyklen på rullen og begynder at træne. Flux er designet til at være meget stabil og robust, så du kan træde igennem og virkelig flytte grænser. LED på siderne viser, om den er koblet til via ANT+ eller Bluetooth, og at rullen er sluttet til elnettet.

Da Flux er en Smart-rulle, kan du bruge den gratis Tacx Utility-app til at udnytte den nyeste firmware. Rullen opdateres nemt via appen, hvor du også kan tjekke tilkoblingen.

NB!
Tacx Flux er ikke kompatibel med baggear som har ‘long cage’ eller ‘wide range’. For eksempel Shimano XT 2x10/2x11 eller X01. På så store baggear vil hjulbeslaget ramme i støttebenet til rullen før man får gearet til  største tandhjul/laveste baggear. Se Billede.

Specifikationer:
- Type rulle: Interaktiv Smart-rulle direkte drevet med elektrisk bremse
- Magneter: 8 Permanente ferritmagneter og 8 elektromagneter
- Overførsel: Ingen (direkte kørsel)
- Elektriske krav: 110-240 Volt
- Tilkoblingsindikator (ANT / BT): 2 lysdioder
- Hardware kan opgraderes: Ja
- Leveres med: Hurtigudløser til cykler og mountainbikes (5 mm)
- Egnede cykler: Bredde på baggaffel: Race 130 mm, MTB 135 mm. Adaptere til andre bredder, der er tilgængelige, ikke egnet til bagskifter med langt bur
- Egnede kassetter: Forskellige Shimano-, SRAM- & Campagnolo-kassetter
- Maks. Kraft (40 km / t): 1500 watt
- Maks. hældning: 10%
- Svinghjul: Faktisk på 7 kg
- Svinghjulseffekt: 22,8 kg (jo højere værdi, jo mere realistisk rulle)
- Nøjagtighed: <3%
- Kalibrering: Spin ned
- Størrelse (lxb): 670 _ 650 mm
- Højde: 465 mm
- Dimensioner ved foldning: Ikke sammenklappelig
- Trådløs kommunikation: ANT + FE-C, Bluetooth Smart åben
- Kontrolleres med: Smartphone, tablet, ANT + FE-C cykelcomputere eller fritstående. Kobles op til dataenhed via ANT+-antenne
- Udgang: Hastighed, trædefrekvens og strøm
- Udlæses på: Smartphone, tablet, cykelcomputer, sportsur eller PC med ANT+-antenne
- Nøjagtighed: <3%
- Vægt: 16 kg

Vis mere
Til toppen