Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Tacx

Shanti bottle w/waterlock 500 ml, cykelflaske, Grøn

69,-
FARVE: Fluo Yellow
STØRRELSE:
0,5l

PRODUKTINFORMATIONER

Cykelflaske med membransystem i låget, som betyder, at den holder tæt, indtil du trykker på den. Låget åbnes og lukkes nemt med én bevægelse. Volumen 500 ml.

Shanti har en lukkemekanisme, som betyder, at den ikke lækker under transport, når du drejer proppen til lukket position. Når du cykler, kan du åbne lukkemekanismen, men takket være membranen i låget, lækker den alligevel ikke, før du trykker hårdt på flasken. Membranen gør det meget nemt at dosere ønsket mængde i munden.

Drikkeflasken er biologisk nedbrydelig og dermed miljøvenlig. Hvis flasken havner i naturen, vil den molekylære opbygning i plasten sørge for, at flasken komposteres til biogas og biomasse. Det giver næring til jorden, og hele flasken absorberes af naturen.

Flasken er nem at rengøre og kan også vaskes i opvaskmaskine.

Specifikationer:
- Brug: Racer- og mountainbikekørsel, pendling
- Lukkesystem: Skrueprop med lukning og membransystem
- Volumen: 500 ml
Vis mere
Til toppen