Neo 2T Smart T2875, interaktiv cykeltræner, STD

9.999,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Specialudgave af Neo 2, endnu mere tavs, mere realistisk og stærkere. Giver endnu bedre vejføling, særligt ved klatring og spurt. Analyse af pedaltråd. Vægt 21,5 kg.

Neo 2T Smart er en førsteklasses direkte træner med analyse af pedaltråd, med kapacitiv sensor for venstre og højre, som måler den nøjagtige placering af begge ben. Det giver gode muligheder for at forbedre styrke og ydelse betydeligt.

Højdepunkter:
- Exceptionel stille
- Meget realistisk
- Meget forbedret køreføling i stigninger og spurter
- Analyse af pedaltråd via den ANT+-software, du selv ønsker
- Direkte kompatibel med alle bagaksler, dog ikke 135 x 12 og 135 x 10

LYDLØS
Neo 2 T Smart er den mest lydløse træner på markedet. Selvom den tidligere var stort set lydløs, har Tacx' ingeniører formået at gøre selv flytning af luft ind i motoren og vibrationslyde ved sagte tråd endnu mere lydløse med den nye motor.

STYRKE
Den nye motor genererer et højere modstandsniveau under specifikke forhold, som i en sprint eller ved lave hastigheder. Den meget kraftige modstandsenhed kan simulere stigningsgrader op til 25 % og sprint op til 2200 watt.

ANALYSE AF PEDALTRÅD
Kapacitiv sensor for venstre og højre måler den nøjagtige placering af begge ben. Dette giver mulighed for en detaljeret og nøjagtig analyse af pedaltrådet, så du kan forbedre effektfordeling og ydelse.

Ved at tilføje standard-ANT+ cykeldynamik kan du analysere dit pedaltråd via software fra tredjeparter, f.eks. på en Garmin Edge-cykelcomputer.

FANTASTISK VEJFØLING
Den realistiske, vibrerende føling af at cykle på brosten, grus og mange andre vejoverflader findes fortsat. Dynamisk træghed, som kompenserer for vægt, hastighed og hældningsvinkel, giver yderligere realistisk cykelfølelse.

Med simulering af kørsel nedad kan cykeltræneren accelerere i en nedstigning, og med den unikke isokinetiske og isotoniske tilstand kan man træne både tråd og styrke med mange watt og lav trådfrekvens.

VEDLIGEHOLDELSESFRI OG NØJAGTIG
Neo 2T Smart skal ikke vedligeholdes, der skal ikke foretages justeringer, og det er heller ikke nødvendigt at kalibrere den før brug.

Din styrke kan måles med en utrolig præcision, den sørger for, at dine data er nøjagtige inden for 1 %, og at målingerne er pålidelige. Alt dette for at sikre, at du kan fokusere helt og holdent på din træning.

INTERAKTIV OG MULIGHED FOR OPDATERING
Neo 2T Smart måler hastighed, trådfrekvens og styrke og kan styres af den applikation, du selv ønsker. Tilslutning foretages på kort tid via ANT+ (FE-C) og Bluetooth® til cykelapper, som Tacx, Zwift eller TrainerRoad.

Det er ikke vanskeligt at opgradere til den nyeste firmware med Tacx Utility-appen, så du kan altid udnytte de nyeste forbedringer og funktioner.

FRITSTÅENDE
Med elektronikken i NEO 2T Smart kan du også træne fritstående uden softwaretilslutninger. Modstanden følger en progressiv kraftkurve i forbindelse med cykling på flad vej.

Læg dertil det faktum, at Neo 2T Smart er selvforsynende og ikke kræver en ekstern strømkilde, og du har den ideelle følgesvend til træning eller opvarmning.

KOMPATIBEL
Bagakslen på NEO 2T Smart er redesignet for at gøre den direkte kompatibel med de fleste cykler – uden behov for adaptere. Tilslut og kør! Du har kun brug for en ekstra adapter til aksler, som er 135 x 10 og 135 x 12. Adapter købes separat.

Specifikationer:
- Trænertype: Direkte træner
- Trænerkategori: Smarttræner
- Modstandstype: Motor, elektromagnetisk bremse, 32 neodymmagneter
- Strømforsyning: 110-240 V
- Akselkompatibilitet: Race 130 mm, MTB 135 mm, 142 x 12 mm, 148 x 12 mm. Ekstra adaptere til 135 x 10 og 135 x 12 kan købes separat
- Kassette- og hjulkompatibilitet: Shimano og SRAM: 8-11 speed
- Simulering af nedstigning: Ja
- Dynamisk inerti: Ja
- Kalibreringskrav: Nej
- LED-indikatorer: Ja
- Isokinetisk og isotonisk: Ja
- Vejføling: Meget god
- Opgradering af firmware: Ja
- Integrerede gear: Nej
- Analyse af pedaltråd: Ja
- Plug-in/plug-out: Ja
- Trådløse tilslutninger: ANT+ FE-C, Bluetooth® Smart Open
- Kontrol: Interaktiv
- Dataudgang: Hastighed, trådfrekvens og effekt
- Maks. effekt (sprint): 2200 watt ved 40 km/t.
- Maks. hældning: 25 %
- Maks. moment: 85 Nm
- Maks. bremsekraft: 250 N
- Effektnøjagtighed: <1 %
- Støjsammenligning [1-5]: 1 (1 er stille, 5 er højest)
- Massetræghed: 125,0 kg
- Mål: L 57,5 x B 75,0 x H 55,0
- Mål, sammenlagt L 62,0 x B 26,0 x H 44,0
- Vægt, produkt: 21,5 kg
close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

close icon

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår