Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Tacx

GoPro bike mount T7200, hurtigkobling til kamera på cykel

149,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
8x3x20

PRODUKTINFORMATIONER

Hurtigkoblinger til GoPro-kamera på cykel. Monter et beslag på styret, og film alt foran dig, og monter et andet beslag under sadlen for at filme alt bagud.

Det er meget nemt at montere Tacx GoPro Bike mount-beslagene på cyklen. Efter at du har monteret beslagene på cyklen, kan du hurtigt og nemt placere kameraet i beslaget, og du er klar til at filme. Beslagene holder kameraet sikkert på plads, og er derfor sikre at bruge.

Det er utrolig nemt at skifte kameraets placering, mens du er på farten. Klem låseknappen ind og frigør kameraet, sæt det på det andet beslag med et klik, og du er klar til at filme den modsatte vej.

Styreadapteren passer til cykler og mountainbikes med fremskudt styr og unbracoskrue i styrerøret. Sadeladapteren passer til sadelskinner med diameter på 7 eller 9 mm.

GoPro Bike mount er kompatibel med alle GoPro HERO- & HERO +-, GoPro HERO 2-, GoPro HERO 3- & 3+- og GoPro HERO 4- & 4+-modeller. Den er også egnet til andre actionkameraer med samme base som GoPro-kameraer.
Vis mere
{PRODUCT-IMAGE-ALT}

{BRAND-NAME}

{PRODUCT-NAME}

Læs mere

{PRODUCT-NAME}

{PRODUCT-DESCRIPTION0}
{FORMATTED-PRICE}
Til toppen