Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Tacx

Flow Smart w/Ant+ ant.

2.899,-
FARVE: White
STØRRELSE:
60x50,5x19

PRODUKTINFORMATIONERTrainer Model: VR Trainer 

Flow Smart cykelrulle med ANT+-antenne giver mulighed for gode træningsture med stor frihed i anvendelsen. Flow Smart er en interaktiv Smart-rulle med elektrobremse. Flow Smart kan nå en maksimal modstand på 800 Watt og simulere en realistisk skråning op til 6 %. Flow Smart kommunikerer trådløst via ANT+- og Bluetooth®-teknologi og er åben for tredjepartsprogrammer.

I pakken medfølger ANT+-antenne, så du kan koble ANT+-trænere til en computer og bruge programmer som Zwift, TrainerRoad og Bkool, når du træner. Programmerne overfører træningsdata fra ANT+-cykelruller.

Antennen er kompatibel med alle ANT+-trænere fra Tacx, men også med andre mærkers ANT+-cykelruller.

Antennen er koblet op til computeren via et langt kabel, så signalerne overføres klart og uden tab af kvalitet. På grund af kablets længde kan modtageren være placeret i nærheden af træningsenheden. Det sikrer, at signalet, som sendes af enheden, både overføres og modtages korrekt.

Blandt de mange træningsmuligheder vælger du selv programmet, som passer bedst til dig og din måde at træne på. Du kan montere en tablet eller smartphone på styret med et specielt beslag (ekstraudstyr).

- Program: PC/laptop med Tacx apps
- Betjening: Med alle enheder, som kan tilkobles
- Modstandsenhed: Elektronisk
- Realistisk stigning: 6 % ved totalvægt 75 kg
- Simulering af nedkørsler: Nej
- Maksimal bremseeffekt (10 sek.): 800 Watt
- Sprinteffekt (1 min.): 700 Watt
- Massetræghed: 11,81 kg (svinghjulseffekt: Jo højere vægt, jo mere realistisk cykeloplevelse.)

TILSLUTNING TIL WINDOWS-PC
I stedet for tablet eller smartphone anvendes computeren og ANT+-antennen til at regulere modstanden og udlæse præstationsdata. For eksempel tilbyder computerprogrammet Tacx Trainer Software 4 Advanced længere videoer i fuld HD- eller Blu-Ray-kvalitet. Når du cykler, ændrer modstanden på baghjulet sig automatisk, når stigningen øges eller falder.

FRITSTÅENDE TRÆNING
Når Flow Smart ikke er koblet til en smartphone, en tablet eller en computer, opfører den sig som en "flydende" rulle. Det betyder, at rullen reguleres gradvist. Når hastigheden stiger, øges modstanden også. Det er altså fuldt muligt at anvende Flow Smart alene, uden andre tilkoblede enheder.
Vis mere
Til toppen