Flow Smart T2240 trainer, Hvid

2.899,-

Flow Smart T2240 trainer, Hvid

2.899,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Flow Smart cykelrulle med ANT+ giver mulighed for gode træningsture med stor frihed i anvendelsen. Flow Smart er en interaktiv Smart-rulle med elektrobremse. Flow Smart kan nå en maksimal modstand på 800 Watt og simulere en realistisk skråning op til 6 %. Flow Smart kommunikerer trådløst via ANT+- og Bluetooth®-teknologi og er åben for tredjepartsprogrammer.

Om du køber en ANT+-antenne, så du kan koble ANT+-trænere til en computer og bruge programmer som Zwift, TrainerRoad og Bkool, når du træner. Programmerne overfører træningsdata fra ANT+-cykelruller.

Blandt de mange træningsmuligheder vælger du selv programmet, som passer bedst til dig og din måde at træne på. Du kan montere en tablet eller smartphone på styret med et specielt beslag (ekstraudstyr).

Specifikationer:
- Program: PC/laptop med Tacx apps
- Betjening: Med alle enheder, som kan tilkobles
- Modstandsenhed: Elektronisk
- Realistisk stigning: 6 % ved totalvægt 75 kg
- Simulering af nedkørsler: Nej
- Maksimal bremseeffekt (10 sek.): 800 Watt
- Sprinteffekt (1 min.): 700 Watt
- Massetræghed: 11,81 kg (svinghjulseffekt: Jo højere vægt, jo mere realistisk cykeloplevelse.)

TILSLUTNING TIL WINDOWS-PC
I stedet for tablet eller smartphone anvendes computeren og en ANT+-antenne til at regulere modstanden og udlæse præstationsdata. For eksempel tilbyder computerprogrammet Tacx Trainer Software 4 Advanced længere videoer i fuld HD- eller Blu-Ray-kvalitet. Når du cykler, ændrer modstanden på baghjulet sig automatisk, når stigningen øges eller falder.

FRITSTÅENDE TRÆNING
Når Flow Smart ikke er koblet til en smartphone, en tablet eller en computer, opfører den sig som en "flydende" rulle. Det betyder, at rullen reguleres gradvist. Når hastigheden stiger, øges modstanden også. Det er altså fuldt muligt at anvende Flow Smart alene, uden andre tilkoblede enheder.

Specifikationerarrow down icon
  • Trainer Model: VR Trainer 
close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

close icon

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår