Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Swix

Triac Carbon Skate 19, rulleski, skøjteteknik, Blå

2.899,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
Medium

PRODUKTINFORMATIONER

Superlet skøjteski med hurtig respons og unik langrendsfornemmelse. Innovativ teknologi, med kulfiberstamme i et stykke. Lav vægt. Kevlar-forstærket. Vægt 705 gram.

Triac Carbon Skate er en af markedets sejeste skøjteski, hvor stammen er støbt i én kulfiberdel ved hjælp af Swix IPM-teknologi. Teknologien betyder, at skien er hul med en monocoque-konstruktion, der minimerer materialet og giver lav vægt.

Kulfiberen har en spændstighed, der giver direkte respons og enestående skifornemmelse. Undersiden er forstærket med kevlar for at beskytte selve kulfiberkonstruktionen.

Den sænkede stamme giver et lavt tyngdepunkt og dermed optimal stabilitet og kontrol. Skiene er klargjort til både Salomon SNS-/Prolink- og Rottefella-bindinger med aluminiumsforstærkning i bindingsområdet. NB! Bindinger med NIS-plade kan IKKE bruges på denne rulleski.

Skien kan fås i medium og stiff, for at give bedste tilpasning til brugeren. Medium fleks anbefales til de fleste, med god kombination af komfort og ydelser. Stiff anbefales kun til brugere med ekstra kraftigt fraspark og er omtrent 30 % stivere end medium.

Integrerede afstandsstykker sikrer hurtigt hjulskift. Lette hjul, reflekselementer og skærme med vibrationsdæmpning.

Specifikationer:
- Brug: Skøjtning på asfalt
- Bruger: Motionister og eliteløbere, voksne
- Materiale: Kulfiber med kevlarforstærket underside
- Materiale, hjul: Aluminiumsfælge, PU-dæk
- Bindingskompatibilitet: Salomon SNS-/Prolink- og Rottefella, IKKE bindinger med NIS-plade
- Længde: 630 mm
- Hjuldiameter: 100 mm
- Hjulbredde: 23 mm
- Vægt, pr. par: 1,41 kg (uden bindinger)

Vis mere
Til toppen