Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Swix

Swix Sonic R1, Full Carbon 2-Piece, randonnée-stav

1.699,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
1150-1400
1250-1500

PRODUKTINFORMATIONERBruger: Senior 

Skistav af Full Carbon 2-Piece med Swix Sonic Locking System. 100 % karbonfibre i høj kvalitet konstrueret til at opfylde krævende randonée-behov. Superlet, stor stivhed og bedste pendel er nogle af de vigtigste egenskaber.

Håndtaget er konstrueret af et åndbart EVA-letvægtsmateriale, med detaljer som skraber til fjernelse af sne/is oppe på skiene og krog til nemt at løse op for de fleste tech-bindinger.

Stroppen har justerbar polstring for ekstra komfort, foruden nem og hurtig justering. Trensen er konstrueret af plastbelagt nylontekstil, som gør den superlet og giver optimal bæreevne under alle sneforhold.

Specifikationer:
- Længde og vægt: 105-130 cm 414 gram/par, 115-140 cm 424 gram/par, 125-150 cm 454 gram/par
Vis mere
Til toppen