Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Suunto

Trainer Wrist HR, multisportsur

1.497,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Multisportsur med pulsmåling på håndleddet. Måler puls, hastighed, tempo, afstand og højdemeter. 80 præinstallerede tilstande, til alle typer af sport. GPS. Vægt 56 gram.

Spartan Trainer Wrist HR er et moderne og elegant puls- og GPS-ur, som viser tiden digitalt, men med analog urskive. Et slankt og let multisportsur til alle aktive sportsentusiaster, med forhåndsindstillinger for 80 forskellige sportsgrene. Trainer har en betydelig mindre størrelse end de andre Spartan-ure, men indeholder gode, fleksible funktioner og måler puls på håndleddet.

GPS-navigationen og breadcrumb-visning gør det nemt at opdage nye ruter og steder samt finde vej hjem. Det har sportsspecifikke skærmopsætninger til cykling, løb og svømning, som viser relevante data. Tydelige og enkle farvediagrammer giver dig tilbagemeldinger og opsummeringer 24/7. Det har også daglige mål for skridt og kalorier. Touchskærm gør betjeningen nem.

Trainer Wrist HR måler skridt, kalorier og søvn 24 timer i døgnet. Du kan selvfølgelig også få opkald, sms'er og kalendervarslinger fra telefonen ind på uret.

Et ideelt ur til alsidig træning ude og inde.

Specifikationer:
- Batterilevetid: Op til 10 timer med bedste GPS-nøjagtighed (op til 30 timer med strømbesparelse), op til 14 dages batterilevetid i tidstilstand
- Skærm: Touchskærm, farver
- Pulsmåling: På håndleddet
- Vandtæt: Ned til 50 m
- Mål: 46 x 46 x 15,7 mm
- Glas: Polyamid
- Rem: Silikone
- Vægt: 56 gram
Vis mere
Til toppen