Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Suunto

Suunto 9 G1, multisportsur med GPS, Grå

Tilbud lige nu!
2.699,-
FARVE: White
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Multisportsur med GPS, håndledspulsmåler og lang batterilevetid. Til udøvere/motionister som kræver det allerbedste af et sportsur. Vægt 75 gram.

Suunto 9 er udviklet til lange, hårde træningsomgange og konkurrencer og har en sammenhængende batteritid på op til 120 timer.

BATTERILEVETID
Uret har tre prædefinerede batteritilstande: Performance, Endurance og Ultra og har en batterilevetid fra 25 til 120 timer med aktiveret GPS-registrering. Når du starter en session, beregner uret, hvor lang levetid batteriet har tilbage i den pågældende tilstand. Hvis det ikke er nok, kan du når som helst skifte til en anden tilstand.

SUUNTO FUSEDTRACK™ FOR MERE PRÆCIS REGISTRERING OG DISTANCE
FusedTrack™-teknologi benytter avancerede algoritmer, som kombinerer GPS- og sensordata for at forbedre nøjagtigheden af registrering og distance. Dette medfører længere batterilevetid, fordi strømbehovet til GPS'en i uret reduceres, uden at det påvirker nøjagtigheden.

DEL DIN LIDENSKAB
Kobl Suunto 9 sammen med den nye Suunto-app for at logge alle dine sessioner og konkurrencer, og følg dine langsigtede tendenser, inklusive daglig aktivitet og søvn. Del nemt dine bedste øjeblikke, og kobl dig til andre, der bruger appen. Tilslutningen til smartphonen holder dig opdateret i hverdagen, med varsler om indgående opkald, meddelelser og notifikationer på uret. Suunto-appen er tilgængelig i App Store og Google Play.

TESTET TIL DET EKSTREME
Suunto 9 er designet og udviklet for at imødekomme kravene fra professionelle udøvere og kvalitetsbevidste motionister. Uret er testet til det ekstreme i tusindvis af timer, under de sejeste forhold, af Suuntos interne testteam og af udøvere fra hele verden.

PREMIUM-MATERIALER
Suunto 9 kendetegnes af premiummaterialer, højteknologisk design og er produceret i Finland. Suunto 9 bliver leveret med topring og knapper af rustfrit stål, mineral-krystalglas samt en robust urkasse i kombination med en blød og slidstærk silikonerem. Dette gør uret meget behageligt og sikkert i brug.

Specifikationer:
- Topring: Rustfrit stål
- Glas: Mineral-krystalglas
- Urkasse: Polyamid/glasfiber
- Urrem: Silikone
- Størrelse: 51 x 51 x 17,5 mm
- Rembredde: 24 mm
- Vægt: 75 gram

Øvrige detaljer:
- Intelligente batteritilstande med smarte opladevarsler
- Op til 25 timer med aktiveret GPS-registrering i Performance-tilstand
- Op til 120 timer med aktiveret GPS-registrering i Ultra-tilstand
- Op til 14 dages batterilevetid ved daglig brug uden pulsmåling.
- Søvnovervågning
- Daglig måling af kalorier og skridt
- GPS-navigation
- FUSEDTRACK™
- Over 80 forskellige sportstilstande
- Pulsmåling ved håndled
- Vandtæt ned til 100 meter
- Udforsk nye steder med rutenavigation og heat maps
- Følg din langsigtede fremgang, med tendenser og sammendrag
- Træningssammendrag på uret, med grafer og omgangstider
- Vejrfunktioner (solopgang/solnedgang)
- Blød og slidstærk silikonerem

Vis mere
Til toppen