Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Suunto

Suunto 3 Fitness, træningsur med pulsmåler , Grå

1.288,-
FARVE: Burgundy
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Robust fitnessur med smartfunktioner til en aktiv og sund livsstil. Pulsmåling på håndleddet. Til de allerfleste sportsgrene. Vandtæt ned til 30 m. Vægt 36 gram.

Suunto 3 Fitness laver en personlig træningsplan til dig og dit niveau, med vejledning undervejs som hjælper dig med at finde det rigtige intensitetsniveau i forhold til din form. Registrering af skridt, kalorieforbrug og søvn, 24 timer i døgnet. Suunto 3 Fitness viser stress og restitution, så du får en omfattende oversigt over din dag og kan finde den rigtige balance mellem hvile og træning.

Ved køb ad Suunto-uret, medfølger Suunto Value Pack, der giver adgang til en række forskellige gratis tilbud i samarbejde med Suunto-partnere som Strava og Endomondo. Tilbuddene fås via e-mail, når du har registreret uret i Suunto-appen.

Læs mere om Suunto Value Pack her:

https://www.suunto.com/da-dk/partners/value-pack/


TILPASSET TRÆNINGSGUIDE
Træningsguiden har tre forskellige tilstande: Bevar det nuværende træningsniveau, forbedr det (standardtilstand), eller få en mere intensiv træningsplan. Uanset hvilken tilstand du vælger, opretter Suunto 3 Fitness en 7-dages timeplan med optimal tid og intensitet til hver øvelse.

Indlæringsplanen justeres automatisk i forhold til dine faktiske aktiviteter, så hvis du mister en træning eller laver lidt mere en planlagt, er det ikke nødvendigt at foretage manuelle opdateringer. Den planlagte træning er nem at aktivere, og når du er startet, guider uret dig for at bevare den rigtige intensitet.

ALLE SPORTSGRENE
Suunto 3 Fitness kan bruges til alle de sportsgrene, du dyrker, f.eks. løb, svømning, cykling, vandreture og meget mere. Uret bruger håndledsbaserede bevægelser til at måle hastighed og afstand, når du går, og det betyder, at uret også kan registrere fart og afstand indendørs.

Pulsmåling på håndleddet gør uret nemt at bruge, og med en vandtæthed ned til 30 meter kan du svømme med uret uden at bekymre dig.

BALANCERET AKTIVITET OG HVILE
Suunto 3 Fitness beregner automatisk dine daglige skridt og det daglige kalorieforbrug. Men en god nats søvn er vigtig for at restituere korrekt. Hvis du bruger Suunto 3 Fitness om natten, registrerer uret din søvn. I søvnoversigten kan du se, hvor længe du har sovet, og hvor god din søvn har været.

Uret måler også stress- og restitutionsniveauer i løbet af dagen, så du ved, hvordan du skal klare dagens gøremål.

BEDRE OPLEVELSE MED SUUNTO-APP
Suunto 3 Fitness kan kobles til den splinternye Suunto-app, som logger alle dine aktiviteter og holder dig opdateret om aktivitet, søvn og generelle tendenser. Del mindeværdige øjeblikke fra dine aktiviteter, og få nemt kontakt med andre brugere af Suunto-apppen.

Når du kobler til Suunto-appen, kan du også registrere fart, afstand og ruter ved hjælp af GPS-enheden i mobilenheden.

Specifikationer:
- Urkasse: Glasfiberforstærket polyamid
- Glas: Polyamid
- Urrem: Silikone
- Remmens bredde: 20 mm
- Batteritid 1: Op til 10 dages batteri med kun urvisning
- Batteritid 2: Op til 5 dages batteri med aktivitetsmåling og mobilvarsler
- Batteritid 3: Op til 40 times batteri i træningstilstand, uden GPS-tilkobling
- Batteritid 4: Op til 30 timers batteritid i træningstilstand, med GPS-tilkobling
- Display: Farvedisplay
- Kompatibilitet, app: Suunto-app
- Kompatibilitet, software: Strava, TrainingPeaks, MapMyFitness m.fl.
- Strop: Blød, slidstærk silikonerem
- Vandtæthed: Vandtæt ned til 30 m, ISO 6425
- Vægt: 36 gram

Øvrige detaljer:
- Søvnovervågning (søvnlængde og gennemsnitlig puls)
- Daglig måling af kalorier og skridt
- Pulsmåling ved håndled, altid tilgængelig
- Træningsoversigt på uret, med grafer og omgangstider
- Uralarm
- Tidtager (stopur, nedtælling)
- Særligt tilrettelagt til svømning, cykling, løb og multisport, men passer til alle sportsgrene

Vis mere
Til toppen