Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

4 Artikler Sorter efter: Filtrer Sort
4 Artikler

Billige skateboards

Kom frem i verden med stil. Et skateboard er måske det mest cool transportmiddel, vi kan komme i tanke om. Når du kører på skateboard, virker du afslappet og kreativ. Samtidig kommer du hurtigt frem, og du har også mulighed for at imponere med tricks. Læs videre her, og bliv klogere på vores udvalg af skateboards, Penny-boards og longboards.


Historien bag skateboards

Skateboardet kommer fra USA’s vestkyst, hvor surfere i 1940’erne begyndte at sætte hjul på deres surfbræt og andre bræt, for at tage den oplevelse, de havde på bølgerne, med op på land. Den afslappede attitude og livsstil, der er på den amerikanske vestkyst, er stadig den dag i dag tæt forbundet med skater-miljøet.

Et skateboard består af selve boardet, som er belagt med griptape, så du står godt fast, både når du kører og når du laver tricks. Under boardet sidder to trucks, og på trucksene sidder hjulene.


Skateboard eller longboard?

Om du skal vælge et almindeligt skateboard eller et longboard afhænger af, hvad du skal bruge dit board til. Et longboard er, som navnet antyder, et langt skateboard. Typisk er det mellem 90cm og 120cm, og det giver en blødere oplevelse – som at surfe på asfalten.

Hvor et almindeligt skateboard både kan bruges til tricks og transport, er et longboard som udgangspunkt til transport. Der findes dog også longboards, der kan bruges til tricks.

Se vores udvalg af longboards her.


Penny-skateboards – et retroikon

Et Penny-skateboard, eller et Penny-board, er et lille plastikskateboard. Penny var det første mærke, der producerede denne type af skateboard. Siden er ”Penny” nærmest blevet synonymt med ”mini-cruiser”, som de små skateboards også kaldes. De små plastikskateboard findes i to størrelser – det lille klassiske og et større, der giver mere stabilitet og hastighed.

Penny-skateboards er designet til transport, og ikke til skateparks og tricks. Så hvis du er på udkig efter er skateboard til tricks, er det bedste match til dig et almindeligt skateboard.

Måske er du også interesseret i vores udvalg af rulleskøjter?


Køb skateboard med prisgaranti

Vores prisgaranti er din sikkerhed for altid at få gode priser på de ting, du køber hos os. Vi har prisgaranti på alle vores produkter – og derfor naturligvis også på vores skateboards. Derfor finder du altid billige skateboards her på siden. Du kan læse mere om betingelserne for at få vores prisgaranti her.

Til toppen