Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Spinlock

Deckvest Lite 170N redningsvest , Hvid

999,-
FARVE: Tropical White
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONERVests: Redningsvest 
Bruger: Senior  Junior 

Redningsvest med lav vægt og lille profil. Perfekt til brug i nærheden af land, på søer og ved lettere kapsejlads. Vesten har en bæreevne på 170 N, og den er meget behagelig at have på. Nem at tage af og på.

Du kan supplere vesten med Pylon™ Light og sprayhood, da den er kompatibel hermed. Anbefalet vægt er mindst 50 kg for børn. For voksne dækker den alle størrelser. Flydevesten har flere justeringsmuligheder, så vesten sidder optimalt.

Flydevesten leveres med Mesh-taske, der kan bruges som opbevaringstaske, da den er ventilerende og er med til at forlænge redningsvestens levetid.

Der er 2 års garanti hos Spinlock, men hvis du registrerer dig på deres hjemmeside www.spinlock.co.uk. får du hele 5 års garanti. Dette skal ske inden for 30 dage efter købsdatoen.

XXL anbefaler: Spinlock Deckvest Re-arming Kit.
Reparationssæt til Spinlock & HH redningsveste. Gaspatron og armeringssplit.

Det anbefales at have reservekittet med på vandet. Med Spinlock Deckvest Re-arming Kit i båden har du mulighed for at udskifte både gaspatron og armeringssplit ved behov.

Vis mere
Til toppen