Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Smith

Smith Compass med Mipps - Skihjelm

1.199,-
FARVE: BLACK PEARL
STØRRELSE:
51-55
55-59

PRODUKTINFORMATIONER

 Bløde linjer, elegance og avanceret teknologi. Kompas MIPS er en hjelm der har det meste. Støbt i en In-mold konstruktion, som er en fuldt støbt PC skal, med lav vægt og lav profil.

 
Kompass MIPS er udstyret med et 20-kanals, justerbart ventilationssystem. Ventilationssystemet er bygget, så det transporterer varmen fra brillerne, yderligere gennem hjelmen og ud. Såkaldte Airevac2: Konstant luftstrøm.
 
Hjelmen har et justerbart størrelsessystem, X-BOA Fit System. På indersiden er det dækket af en ekstra blød, antistatisk foring. Desuden har Compass aftagelige ørebeskyttere og vejer kun 400 gram.
 
Desuden har denne hjelm også MIPS (Multi-Directional Protection System), som er designet til at beskytte mod rotationsskader ved fald og slag.
 
Funktioner:
- Udstyret med MIPS
- Støbt i en Ultralight In-mold konstruktion
- 20 ventilationskanaler
- Airevac 2 ventilation, for at transportere varme væk fra brillerne
- Aftagelige ørebeskyttere
- X-BOA, justerbart størrelsessystem
- X-statiske, antistatiske foring
 
Specifikationer:
- Størrelse: Justerbar
- Bruger: Unisex
- Vægt: 400 gram
Vis mere
Til toppen