Headlamp Exceed 3xt, pandelampe, STD

2.999,-

Produktbeskrivelse
Kraftig pandelampe med 2200 lumen, komfortabelt hovedbånd og justerbart lysbillede. USB-opladeligt 9,9 Ah-batteri. Passer til de fleste sports- og friluftsaktiviteter.

Silva Exceed 3XT passer godt til freeride, cykling og andre friluftsaktiviteter. Den leveres med cykel- og hjelmbeslag, noget som giver et fleksibelt anvendelsesområde.

Hovedbåndet er meget komfortabelt og har fået opgraderede spænder, så pasformen nemt kan justeres. Lygten har en ergonomisk udformet bagplade, som batteriet er fastgjort på, bagpladen sørger for optimal vægtfordeling. Time efter time.

Silva Intelligent Light®-teknologien giver en unik kombination af stærkt fjernlys og bredt nærlys. Ved behov for ekstra kraftigt lys sætter du lygten i Boost-tilstand, som midlertidigt øger lysmængden til 2200 lumen i 10 sekunder.

Med Silvas Flow Light®-teknologi kan du justere lysstrålen ved at vippe lygtehovedet fremad og tilbage, så du nemt kan optimere lysstrålen og tilpasse den efter forskellige hastighedsniveauer ved de aktiviteter, du foretager dig. Dette resulterer i færre hovedbevægelser og et godt tilpasset synsfelt.

Det USB-opladelige 9,9 Ah-batteri leverer nok strøm til en brændetid på 12 t. ved fuld lysstyrke ved 20 ?C. Batteripakken har et smart velcrolåsfæste, så batteriet kan bæres i lommen, rygsækken o.l.

Exceed 3XT har batteriindikator og går automatisk i reservetilstand, når batteriet begynder at løbe tør for strøm. Ved overgang til reservetilstand er der ca. 30 minutters brugstid tilbage.

Lygten har en stor tænd/sluk-knap, som nemt betjenes med handsker – også med kolde fingre.

Specifikationer:
- Vægt inklusive batteri: 500 g
- Vægt uden batteri: 129 g
- Batteri: Li-ion 7,4 V 9,9 Ah
- Brændetid ved maks. styrke: 12 t. ved +20 ?C / 3,5 t. ved -5 ?C
- Opladningstid: 10 t.
- Oplader: USB
- Lumen Boost-tilstand: 2200
- Lumen, maks. lysstyrke: 2000
- Lumen, medium lysstyrke: 1000
- Lumen, lav lysstyrke: 80
- IP-værdi: IPX5
- Smart-lys: Ja
- Flow-lys: Ja
- Reservetilstand: Ja

Øvrige detaljer:
- Både lygten og batteriet er IPX5-klassificeret og tåler kraftig regn og vandstænk fra alle retninger
- Tåler fald på trægulv fra 2 meters højde

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår