Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Silva

Carry Dry Bag TPU 3L, pakkepose

199,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
3L

PRODUKTINFORMATIONER

Vandtæt pakkepose til ekstreme forhold, hold dine ejendele tørre og beskyttede. Volumen: 3 l.

SILVAS Carry Dry Bag er en slidstærk pakkepose, som holder dine ejendele tørre og beskyttede under ekstreme forhold. Det er også et glimrende hjælpemiddel til at reducere pakkevolumenen og holde turrygsækken organiseret, fremstillet af gennemsigtigt stof, som gør det nemt at have kontrol med pakkeposens indhold.

Leveres med SILVA-pandelampebeslag, så pakkeposen kan bruges som lanterne, når den ikke er i brug. Det solide TPU-materiale giver et blødt og behagelig lys, perfekt i teltet i mørke aftener.

Specifikationer:
- Volumen: 3 liter
- Vægt: 105 g
- Materiale: Gennemsigtigt TPU
- Vandtæt:
Øvrige detaljer:
- Fleksibel i temperaturer ned til -20 °C
Vis mere
Til toppen