Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Silva

Carry Dry Bag 70D 3L, pakkepose, Gul

119,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
3L

PRODUKTINFORMATIONER

Vandtæt pakkepose med lav vægt, holder dine ejendele beskyttet mod vejr og vind. Volumen: 3 l.

SILVA Cary Dry bag er en vandtæt pakkepose med lav vægt, som holder dine ejendele tørre og beskyttet mod vejr og vind. Det er også et glimrende hjælpemiddel til at reducere pakkevolumenen og holde indholdet i turrygsækken organiseret. Den er nem at pakke og lukke og fylder kun lidt, når den ikke er i brug. 3 liter er en fin størrelse til undertøj og mindre elektroniske artikler, som f.eks. mobil, pandelampe og powerbank.

Specifikationer:
- Volumen: 3 liter
- Vægt: 129 g
- Materiale: 70D Nylon
- Vandtæt

Øvrige detaljer:
- Fleksibel ved temperaturer ned til -20 °C
Vis mere
Til toppen