Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Select

Maxi reGrip 200 ml

89,-
FARVE: transparent
STØRRELSE:
200 ml

PRODUKTINFORMATIONER

Middel til forlængelse af den klæbrige effekt på en Maxi Grip-håndbold. Giver et enestående greb uden klister og efterlader ingen mærker på hænder eller gulv.
 
Anvendelse:
Rystes før brug. Klip toppen af flasken, og kom en dråbe, ca. 3 cm i diameter, på bolden. Fordel midlet over hele håndbolden, og vent 16-24 timer inden brug for at give den bedste effekt og længste holdbarhed. Vask bolden med sæbe og vand – når den er tør, kommer den klæbrige effekt tilbage.
 
Vask hænderne omhyggeligt med sæbe og vand, når du har smurt bolden ind.
Vis mere

Dette er en bestillingsvare. Du må forvente ekstra leveringstid. Normalt ikke mere end 10 dage. Vi tager forbehold for at leverandøren kan have udsolgt og leverer forsinket.

Til toppen