MAX G30D, elløbehjul, Grå

6.999,-
Only Available Online

Produktbeskrivelsearrow down icon
Sammenklappeligt elektrisk løbehjul, nemt at tage med. Til daglig pendling og ture. Rækkevidde op til 65 km. 10" luftfyldte hjul giver høj komfort. Vægt 19,5 kg.

Styret på Ninebot Max G30D kan lægges ned, så man nemt kan tage det med overalt, f.eks. i bilen, i bussen eller i toget.

Højdepunkter:
- Nemt at bruge og tage med
- Tyverisikret vha. app
- Kraftig motor på 350 W
- Op til 65 km rækkevidde
- Hastighed op til 20 km/h


Baghjulsdrevne Max G30D flytter dig komfortabelt rundt med en fart på op til 20 km i timen. De luftfyldte, slangeløse hjuls store diameter giver høj kørekomfort. De to uafhængige bremsesystemer giver en meget god sikkerhed. Bag til er der en kombination af mekanisk og elektrisk regenerativ bremse, og foran er der tromlebremse. Sammen sikrer de dig kortest mulig bremselængde på en sikker måde.

Løbehjulet skal aktiveres via en app over Bluetooth før brug. Dermed har det en elektronisk lås, som reducerer faren for tyveri betragteligt. Hvis nogen forsøger at stjæle løbehjulet, vil det bremse og pibe, og det kan ikke køres. Hvis du er inden for Bluetooth-rækkevidden, får du en besked om, at nogen forsøger at stjæle cyklen. Du kan også tilføje et kodeord, så andre ikke kan koble sig på dit ES2L.

Gennem appen kan man også opdatere firmwaren på Max G30D, og desuden kan man se en sikkerhedsvideo og indstille lyset. Endvidere kan man se tilbagelagt distance og finde flere informationer om brug og kørsel.

Praktisk fartpilotfunktion som du kan aktivere/deaktivere fra appen. Når den er aktiveret, og du holder gassen stille i 5 sekunder, kan du høre en pibelyd. Farten er da låst, og du kan slippe gassen. Max G30D deaktiverer automatisk fartpiloten igen, når du bremser eller rører gassen.

Forsynet med intuitivt digitalt LED-farvedisplay som giver dig informationer om Bluetooth®-tilkobling, resterende batterilevetid, hastighed og tilstand. Løbehjulet har også fartpilot samt konstant LED-lys både foran og bag, mange reflekser, støtteben, ringeklokke og praktisk taskekrog. Desuden har Max G30D Walk-tilstand, som betyder, at du kan køre med maksimal ganghastighed i områder med mange fodgængere. Løbehjulet når da maksimalt cirka 6 km/t.

Løbehjulet har en indbygget hurtigoplader på 3 A, som sammen med en ekstern oplader (skal tilkøbes) kan yde op til 5 A for ekstrem hurtig opladning.

Specifikationer:
- Brug: Langdistancependling med behov for fleksibilitet
- Bruger: Fra 14 år og op
- Maks. hastighed: 20 km/t
- Rækkevidde: Op til 65 km
- Tilstande: Walk, Eco, Standard, Sport
- Maksimal stigning: 20 %
- Maksimal belastning: 100 kg
- Opladningstid: Op til 6 timer
- Maksimal motorkraft: 350 W
- Batterikapacitet: 551 Wh
- Højde: 1167 mm
- Bredde: 472 mm
- Længde: 1212 mm
- Materiale: 6063 T6, brudsikker aluminiumslegering
- Vandtæthed, motor: IPX7
- Vandtæthed, stel: IPX5
- Vægt: 19,5 kg
close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

close icon

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår