Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Schwalbe

Rocket Ron Snakeskin Addix Speed TL-easy 57-622, mountainbikedæk, Grå

319,-
FARVE: BLACK/BLACK
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Fleksibelt dæk til stier og hurtige løjper i terrænet. Optimal kombination af hastighed og godt greb. Lav vægt og meget gode rulleegenskaber. Vægt 520 gram.

Rocket Ron Snakeskin har Addix speed-gummiblanding, som er optimeret til høj fart – uden at gå på kompromis med god dæmpning og godt greb. Perfekt dæk til varieret underlag, både blødt, hårdt og varieret. Snakeskin forhindrer punkteringer.

Dækket har Schwalbes E-25-kategorisering, som betyder, at det også er velegnet til elcykler med hjælpemotor til 25 km/t.

Specifikationer:
- Brug: Sti og terræn, træning og konkurrence
- Gummiblanding: Addix Speed
- Størrelse: 29" x 2,25 (57-622)
- Teknologi: Evolution Line (folding), Snakeskin, Tubeless Easy, E-25
- TPI: 127
- Vægt: 520 gram
Vis mere
Til toppen