Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Santini

Volo Bibshorts 19, korte cykelbukser, dame

799,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
S
M
L

PRODUKTINFORMATIONER

Korte cykelbukser til damer, i allerbedste kvalitet. Komfort og funktionalitet i allerbedste klasse. Seler med specielt stretch, passer til alle typer af ryttere. Anatomisk pasform.

Volo er meget komfortable BIB-shorts, takket være Santinis C3W-pad og materialer af en fremragende kvalitet. Selerne er ekstra elastiske og komfortable, og bukserne passer til kvinder i mange højder og vægtklasser. Isolerende, UV-beskyttende materiale med høj elasticitet, som giver god aerodynamik.

Polstringspuden i Volo er udviklet i samarbejde med nogle af verdens bedste kvindelige cyklister. Helt klart en af de allerbedste kvinde-pad'er på markedet og foretrukket af bl.a. Trek-Segafredo- og Boels Dolmans-holdene.

Produceret i Italien.

Specifikationer:
- Brug: Træning, konkurrence og pendling
- Bruger: Dame
- Materiale: Thunderbike Power
- Polstringspude: Santini C3W
- Pasform: Anatomisk, til damer
- Anbefalet temperaturområde: +18 til +35
Vis mere
Til toppen