Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Salomon

Sense Ride 2 GTX Invisible Fit, terrænløbesko, herre (FØRPRIS 1699,-), Blå

1.199,-
FARVE: Ebony/Black/Quarry
STØRRELSE:
40 2/3
41 1/3
42 2/3
42
43 1/3
44 2/3
44
45 1/3
46 2/3
46

PRODUKTINFORMATIONER

Terrain Type: Tærren  Pronation: Neutral  Bruger: Herre 

Komfortabel terrænløbesko med vandtæt og åndbar Gore-Tex-membran i overdelen. Contagrip-ydersålen giver god trækstyrke på bløde, hårde, våde og tørre underlag. Drop: 8 mm. Vægt: 290 g.

Salomon Sense Ride GTX er en ideel sko, som passer til alle former for terræn og grove underlag. Skoen har en præcis og behagelig pasform, som betyder, at den sidder godt omkring foden.

Overdelen er lavet med Gore-Tex-membran, der er integreret i ydermaterialerne, som betyder, at skoens overdel har en lige så god pasform og løbefølelse som mesh-versionen.

Mellemsål med Vibe™ giver en blød og behagelig løbefølelse og har ekstra fleksion i tåpariet ved afsæt. Skoen passer perfekt til løb på både stier og grusveje. Vibe-teknologien vibrerer, når du løber.

Contagrip™ med Premium Wet Traction-gummi giver dig en god trækstyrke og et godt greb i bløde og løse underlag. Profeel Film beskytter fodens underside mod spidse sten og rødder i terrænet.

Specifikationer:
- Pronation: Normal
- Vægt: 290 g
- Drop: 8 mm
- Overdel: 3D Mesh, vandtætte materialer
- Membran: GORE-TEX® Invisible Fit
- Dæmpning: Vibe™
- Mellemsål: Vibe™
- Indersål: OrthoLite® diecut
- Ydersål: Contagrip® TA, Chevron lugs
Vis mere
Til toppen