Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI

Rower SR690 Air, romaskine, Grå

5.999,-
FARVE: White/Grey
STØRRELSE:
One Size

PRODUKTINFORMATIONER

Kraftig romaskine, der anvender luft som modstand. Computer med LCD-skærm viser de vigtigste funktioner. Nem at folde sammen og at flytte.

Rower SR690 Air bruger luft som modstand.fordi det giver en god fornemmelse af roning med jævn og stabil modstand, der kan reguleres i otte niveauer.

Computeren har en LCD-skærm, der viser scan, tid, antal rotag, kalorier pr. time og totalt antal forbrændte kalorier, så man kan følge med og blive motiveret ved at se effekten af træningen.

Specifikationer:
- Størrelse (opstillet): 222 x 57 x 88 cm
- Vægt: 39,5 kg
- Maks. brugervægt: 100 kg

Øvrige detaljer:
- Transporthjul
- Kan foldes sammen
Vis mere
Til toppen