Rex 437 G21 Blue spray -2/-12C. All snow types 19/20, blå sprayglider, STD

279,-

Rex 437 G21 Blue spray -2/-12C. All snow types 19/20, blå sprayglider, STD

279,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Fluorfri, flydende blå glider med ydelser som HF-glider. Nye kraftpolymerer, højt voksindhold, allerbedste slidstyrke. Passer til alle former for sne i -2 til -12 grader.

Rex 437 G21 Blue er en fluorfri version af HF-udgaven, med alle de bedste voksteknologier, som N-Kinetic™-nanopartikler, avanceret Power Polymers™-voksblanding og 2-Step Carrier™-opløsningsmiddelteknologi.

Med denne 150 ml aerosolemballage kan du voksbehandle omtrent 70 ski / 35 par med en enkelt flaske (188 skøjteski, sprayet på i fuld sålelængde). Ved lav fugtighed og i kunstsne er ydelsen næsten helt på niveau med HF-serien, med lignende holdbarhed. G-serien med glidere er glimrende til hurtig træning og juniorløb.

Rex' nye G-serie har den bedste voksteknologi, helt uden fluor. Aldrig tidligere har Rex-glidere uden fluor været så hurtige. Rex G-seriens sprayglidere er specielle, fluorfrie versioner af de mest avancerede HF-glidere. De har alle de teknologiske fordele som i Rex HF-serien, men uden brug af fluorforbindelser. Godkendt til brug ved junior-racing i lande, hvor fluorholdige vokstyper er forbudt.

På samme måde som Rex' HF-spray er dette de mest voksholdige flydende glidere på markedet, og det er ikke nødvendigt at opvarme dem for at styrke holdbarheden. Udfylder små ufuldkommenheder i sålematerialet, nøjagtigt som varm voks, rekonditionerer og dækker godt.
close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

close icon

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår