Rex 437 G21 Blue spray -2/-12C. All snow types 19/20, blå sprayglider, Rød

279,-

Produktbeskrivelse Arrow-down Created with Sketch.
Fluorfri, flydende blå glider med ydelser som HF-glider. Nye kraftpolymerer, højt voksindhold, allerbedste slidstyrke. Passer til alle former for sne i -2 til -12 grader.

Rex 437 G21 Blue er en fluorfri version af HF-udgaven, med alle de bedste voksteknologier, som N-Kinetic™-nanopartikler, avanceret Power Polymers™-voksblanding og 2-Step Carrier™-opløsningsmiddelteknologi.

Med denne 150 ml aerosolemballage kan du voksbehandle omtrent 70 ski / 35 par med en enkelt flaske (188 skøjteski, sprayet på i fuld sålelængde). Ved lav fugtighed og i kunstsne er ydelsen næsten helt på niveau med HF-serien, med lignende holdbarhed. G-serien med glidere er glimrende til hurtig træning og juniorløb.

Rex' nye G-serie har den bedste voksteknologi, helt uden fluor. Aldrig tidligere har Rex-glidere uden fluor været så hurtige. Rex G-seriens sprayglidere er specielle, fluorfrie versioner af de mest avancerede HF-glidere. De har alle de teknologiske fordele som i Rex HF-serien, men uden brug af fluorforbindelser. Godkendt til brug ved junior-racing i lande, hvor fluorholdige vokstyper er forbudt.

På samme måde som Rex' HF-spray er dette de mest voksholdige flydende glidere på markedet, og det er ikke nødvendigt at opvarme dem for at styrke holdbarheden. Udfylder små ufuldkommenheder i sålematerialet, nøjagtigt som varm voks, rekonditionerer og dækker godt.
Close Created with Sketch.

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

Close Created with Sketch.

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår