Rex 435 G41 UHW Pink/Green +5/-20 C. 19/20, rosa/grøn sprayglider, STD

279,-

Rex 435 G41 UHW Pink/Green +5/-20 C. 19/20, rosa/grøn sprayglider, STD

279,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Fluorfri, flydende rosa/grøn glider med ydelser som HF-glider. Nye kraftpolymerer, højt voksindhold, allerbedste slidstyrke. Forskellige typer af sne og temperaturer.

Denne glider fungerer bedst på gammel kunstsne, grovkornet våd sne og i tilisede sneskorper i temperaturer fra +5 til -20 grader eller på alle snetyper i -12 til -20 grader.

Rex 435 G41 Pink/Green er en fluorfri version af HF-udgaven, med alle de bedste voksteknologier, som N-Kinetic™-nanopartikler, avanceret Power Polymers™-voksblanding og 2-Step Carrier™-opløsningsmiddelteknologi.

G41 er en ekstremt hård og slidstærk glider. Rex 2-Step Carrier™-opløsningsmiddelteknologi muliggør anvendelse af ultrahård UHW™-voks uden begrænsninger pga. varm voksbehandling og skrabning. Til lange afstande og opslidende forhold, også god til alpint løb og snowboard, hvor slidstyrke er afgørende.

Med denne 150 ml aerosolemballage kan du voksbehandle omtrent 70 ski / 35 par med en enkelt flaske (188 skøjteski, sprayet på i fuld sålelængde). Ved lav fugtighed og i kunstsne er ydelsen næsten helt på niveau med HF-serien, med lignende holdbarhed. G-serien med glidere er glimrende til hurtig træning og juniorløb.

Rex' nye G-serie har den bedste voksteknologi, helt uden fluor. Aldrig tidligere har Rex-glidere uden fluor været så hurtige. Rex G-seriens sprayglidere er specielle, fluorfrie versioner af de mest avancerede HF-glidere. De har alle de teknologiske fordele som i Rex HF-serien, men uden brug af fluorforbindelser. Godkendt til brug ved junior-racing i lande, hvor fluorholdige vokstyper er forbudt.

På samme måde som Rex' HF-spray er dette de mest voksholdige flydende glidere på markedet, og det er ikke nødvendigt at opvarme dem for at styrke holdbarheden. Udfylder små ufuldkommenheder i sålematerialet, nøjagtigt som varm voks, rekonditionerer og dækker godt.
close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

close icon

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår