Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

FRI FRAGT i RESTEN af 2017 og ALTID GRATIS RETUR! Leveringstiden er 1-4 dage i hele landet, undtaget bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI

Relax Back, massageapparat

699,-
FARVE: Grey
STØRRELSE:
One Size
FRI FRAGT*, BYTTE OG RETUR
365 dages bytte & retur
Relax Back, massageapparat
Relax Back, massageapparat
Relax Back, massageapparat
Relax Back, massageapparat

PRODUKTINFORMATIONER

Brugervenligt apparat til massage af ryggen. Med justerbar hastighed og varmefunktion. Genopladeligt batteri med ca. to timers levetid ved fuld opladning.

Relax Back er meget brugervenlig og nem at lære. Placer den mod ryglænet på en sofa eller stol, og følg instruktionerne for en dyb, skøn massager af lænderyggen.

Den kan også anvendes på lår, balder og det øverste af ryggen, når man lægger sig i sofaen. Den stærke motor betyder, at det faktisk kan lade sig gøre at sidde på apparatet og få massage.

Det er nemt at vælge mellem hård og blød massage og mellem at have varmefunktionen slået fra eller til. Efter 15 minutter stopper den automatisk, det er dog let at sætte yderligere 15 minutter på, hvis det ønskes.

Dette medfølger:
- Massagepude
- Opladekabel
- Brugermanual
Vis mere
Til toppen