Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Redken

Redken balsam, 250 ml

149,-
FARVE: Extreme
STØRRELSE:
250ml

PRODUKTINFORMATIONER

Tre varianter af plejende og beskyttende shampoo, anvendes efter shampoobehandling. Skyl straks ved kontakt med øjnene.
 
Extreme:
 
Tilfører næring til beskadiget hår, som betyder, at håret forstærkes og er nemmere at få til at sidde. Modvirker spaltet hår og gør det blødere. Indeholder ceramider og proteiner som reparerer håret.
 
All Soft:
 
All Soft er suveræn mod tørt, kruset og skrøbeligt hår. Trænger ind i håret og rengør fra indersiden for at gøre håret silkeagtigt og glansfuldt og tilføre næring.
 
Color Magnetics:
 
Balsam som bevarer farve i håret og plejer og bevarer hårets farve og glans i længere tid. Beskytter mod blegning og giver en blank og glansfuld finish.
Vis mere
Til toppen