Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI

Randonnée 36L, rygsæk, Blå

999,-
FARVE: Nautical Blue
STØRRELSE:
UNI

PRODUKTINFORMATIONERBackpack Type: Dagstur 
: 21-50 liter 

Komfortabel og gennemtænkt rygsæk til alpine aktiviteter. Særskilt lomme til skovl og søgestang, innovative skifæster og udstyrsløkker på hoftebæltet. 36 l.

Randonnée 36 har en generøs volumen og gode kompressionsmuligheder, så du kan centrere vægten tæt på ryggen. Du kan også vælge mellem de klassiske A-Frame-fæster og de nye diagonale skifæster, som gør turen op mod toppen så behagelig som mulig.

Rygsækken har også fastgøringsmuligheder til isøkse/stave, udstyrsløkker på hoftebæltet til montering af klatreudstyr og fastgøringsmuligheder for tov. Den er også klargjort til drikkesystem, og den har indgang på siden for nem adgang – også med udstyr fastgjort på ydersiden.

Specifikationer:
- Bruger: Unisex
- Volumen: 36 liter
- Bæresystem: Contact-Fit
- Vægt: 1100 g
- Dimensioner: 69 x 26 x 24 cm
- Materiale: 70D x 160D Nylon / 200Dx200D Nylon Dobby
Vis mere
Til toppen