Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Pure2Improve

Træningsbånd til benene , Rød

199,-
FARVE: BLACK/RED
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Træningsbånd, der giver dig en korrekt kropsholdning, og som hjælper til med at træne musklerne i underkroppen, inklusive hoftebøjere og abduktormusklerne.

Træningsbåndet er også glimrende til at træne balance, fleksibilitet og smidighed.

To hurtiglukkende fodledsremme er forbundet med et stærkt bånd med nylonovertræk. Med en rem på hvert fodled får du ikke kun modstand, men bevægelserne i din core kobles sammen med de ydre dele af kroppen, hvilket igen betyder, at du udvikler en mere eksplosiv og anvendelig styrke i underkroppen.

Specifikationer
- Materiale: PP (70 %), latex, nylon og skum
- Længde: 41 cm
Vis mere
Til toppen