Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Puky

LR 1, løbecykel

469,-
FARVE: Green
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Solid og sjov løbecykel til børn, der skal lære at håndtere en cykel. Giver helt rigtig balancetræning til at gå videre til trædecykel. Vægt 5,2 kg.

LR 1 er let og nem at håndtere og bidrager til udvikling af balance, motorik og fornemmelse for cyklen. Kan bruges allerede fra tre-årsalderen. Når barnet har benene på jorden, føler det sig meget mere tryg end på fx. et løbehjul.

Lav indstigning, højdejusterbart sæde og styr, skumbeskyttelse på styret og håndtag med endestoppere for ekstra sikkerhed.

Specialkonstrueret sadel giver høj komfort og funktionalitet. Skumfyldte, punkteringsfri dæk. Kuglelejer i både styr og hjul. Cyklen har støtteben.

OBS! Bør kun bruges på fladt underlag, da cyklen ikke har bremser.

Specifikationer:
- Materialer: Pulverlakeret stålramme, gummi, plast
- Akselafstand: 59 cm
- Totallængde 87 cm
- Sadelhøjde: Justerbar fra 34 cm
- Fælge: Plast
- Dæk: Skumfyldte, punkteringsfri, 300 x 50
- Anbefalet alder: fra 3 år
- Minimumshøjde på barnet: 90 cm og benlængde (fra lysken) 35 cm
Vis mere
Til toppen