Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Proteinfabrikken

PF Big Mass Gainer 1kg (FØRPRIS 149,-)

Tilbud lige nu!
99,-
FARVE: Sjokolade
STØRRELSE:
1000g

PRODUKTINFORMATIONERType Energy: Pulver 

Big Mass Gainer er det ultimative produkt til dig, der ønsker at tage på i vægt – med en præcis blanding af energitilførende kulhydrater og muskelopbyggende proteiner er dette produkt hjørnestenen i enhver vægtforøgelse. Hver portion Big Mass Gainer indeholder 31 g protein og hele 84 g kulhydrat, der er effektivt, idet optimal vægtforøgelse kræver et højt indtag af de rigtige næringsstoffer og tilstrækkeligt med kalorier. Effektiv tilførsel af energi og næring er vigtig i enhver diæt. Big Mass Gainer indeholder mellemkædede fedtsyrer, der er hurtigt tilgængelig efter indtag, og som sørger for, at kroppen får det, den har brug får, og at du opnår den ønskede effekt.

Vis mere
Til toppen